Interviste me Dr Liam Hughes dhe Erind Maho ne Vizion Plus | Integral

Interviste me Dr Liam Hughes dhe Erind Maho ne Vizion Plus

10.08.2017

Nxenesi me i mire i kolegjit “Cardiff Sixth Form College” per vitin 2014, ka fituar bursen e plote ne Univeristetin e Cambidge per degen e inxhinerise!

 

Erind, student shqiptar i cili gjeti Cardiff Sixth Form College, studioi atje dhe doli me rezultate te shkelqyera, duke perfshire titullin e studentit me te mire nga i gjithe kolegji per vitin 2014. Ai mori oferta nga disa universitete prestigjoze dhe zgjodhi ate te Cambridge, ku iu ofrua nje burse 100%, gje qe eshte shume e rralle, dhe nje nga rastet e pakta te shqiptareve qe e arrijne kete.