IED ofron 50 % Bursa për studimet MASTER | Integral

IED ofron 50 % Bursa për studimet MASTER

09.10.2018

Instituto Europeo di Design (IED) është një nga shkollat më të mira të Design në Itali.
Prej 15 vitesh, shkolla është e organizuar në katër disiplina: Design, Fashion, Visual Communication,Managment. Fakultetet përbëhen nga ekspertë dhe profesionistë të kompanive të mirënjohura që operojnë në këto fusha. Shkolla ka partneritet me më shumë se 200 kompani, të cilat ofrojnë programe trajnimi për studentet e vetë.
Sot, IED ka një rrjet ndërkombëtarë vazhdimisht në rritje, që ofron diploma bachelor dhe organizon kurse trevjeçare, programe masteri, zhvillim të vazhdueshëm profesional dhe kurse të avancuara trajnimi.
Shkolla ka kampuse në nëntë qytete – Milano, Torino, Venecia, Cagliari, Firence, Romë, Barcelonë, Madrid dhe Sao Paulo.
Si një shkollë ndërkombëtare, Istituto Europeo di Design mirëpret studentë me kombësi dhe kultura të ndryshme në të gjitha kampuset e saj. Ne të studiojnë rreth 2000 studentë nga 100 vende të ndryshme të botës.
IED – Istituto Europeo di Design dhe Accademia di Belle Arti Aldo Galli – IED Como ofrojnë 19 bursa që mbulojnë 50% të tarifave të shkollimit për te gjitha programet Master që startojnë në Mars 2019 në kampuset në Milano, Como, Firence, Romë, Torino dhe Venecia.
Afati I aplikimeve : 15 Nëntor 2018

Këto janë programet master:
IED Milano
• Brand Management and Communication (English)
• Design – Innovation, Strategy and Product (English)
• Event Management (Italian)
• Fashion Communication and Styling (English)
• Fashion Design (English)
• Fashion Marketing (English)
• Graphic Design (Italian)
• Interior Design (English)

IED Como – Accademia di Belle Arti “Aldo Galli”
Contemporary Art Conservation (English)
IED Firenze
• Arts Management (English)
• Brand Design and Management:
• Food, Wine and Tourism (English)
• Design – Innovazione e Prodotto per l’Alto Artigianato (Italian)
• Fashion Business (English)
• Graphic Design – Focus on New Media (English)

IED Roma
• Jewelry Design (English)

IED Torino
• Transportation Design (English)

IED Venezia
•Business for Arts and Culture (English)
•Curatorial Practice (English)

Regjistrouhni ose na kontaktoni në numrat ☎️ +355 422 52 065 dhe ne do t’ju asistojmë gjatë aplikimit.