Nxitoni për t'u regjistruar në shkolla të mesme jashtë vendit! | Integral

Nxitoni për t’u regjistruar në shkolla të mesme jashtë vendit!

10.08.2017
Aplikimet për shkollat e mesme janë ende të hapura!
Për të gjithe nxënësit që akoma nuk kanë aplikuar ose nuk arritën të përfundojnë aplikimin, tashmë kanë mundësinë të aplikojnë për kurset që fillojnë në Shtator 2016 ose Janar 2017!

 

Nxitoni të paraqiteni pranë zyrave tona – do të merrni informacionet e plota për mundësitë që ofrohen në kolegjet angleze, si dhe ndihmën e nevojshme për të gjitha procedurat.

Për të marrë një informacion më të detajuar ju lutem kontaktoni tek:

E-mail: arben@integral.al; Cel: 069 40 40 401
ose
E-mail: magda@integral.al; Cel: 066 40 40 501