Hult International Business School | Integral

Hult International Business School

10.08.2017

Diten e marte date 13 Maj 2014 ora 11:00 – 12:00 CEST Hult International Business School organizon Webinarin: Hult One-Year MBA and the Student Application Process. Global Head of Sales & Marketing, Pierre-Robert Francois Tissot, do te marre pjese ne kete webinar.

Jeni te ftuar te merrni pjese per te mesuar me shume per procesin e aplikimit, bursa, afatet e aplikimeve te ardhshme dhe shansin unik per te patur nje pergjigje te pyetjeve tuaja.

Per tu regjistruar klikoni ne linkun me poshte:
https://www3.gotomeeting.com/register/404455110