Workshop 

“Come as a student , become a Manager” 

Date: 15 Maj 2019, ora 15:00 Ku : Xheko Imperial Hotel, Tirana Përfitoni nga mundësia për të përjetuar ekperiencën e të qenit student i HTMI brenda një dite në Shqipëri!  

Formular regjistrimi


Përfitoni nga mundësia për të përjetuar ekperiencën e të qenit student i HTMI brenda një dite në Shqipëri!  

Date: 15 Maj 2019, ora 15:00 Ku : Xheko Imperial Hotel, Tirana

Keni dëshirë të studioni menaxhim biznesi dhe hotelerie në Zvicër? Përfitoni nga mundësia për të përjetuar ekperiencën e të qenit student i HTMI brenda një dite në Shqipëri!  

Integral ju fton të merrni pjesë në Workshop-in me temë: “Come as a student, become a Manager”. Do të takoni personalisht përfaqësuesin e HTMI, Z. Dominik Krizan dhe do të mësoni më shumë rreth:  

  • Rrjetit të hoteleve Swisstouches dhe kësaj marke tashmë të konsoliduar  
  • Mundësive të punësimit në një ambjent ndërkombëtar 
  • Kjo shkollë ofron një qasje individuale ndaj sudentëve.  
  • Raporti pedagog/student është 1:13.  
  • Gjatë çdo simestri të vitit akademik, HTMI panifikon dhe organizon mbi 50 evente për studentët, prej nga ku përfitimet akademike dhe ato të punësimit janë të mëdha.


Përse do t’ju vlejë ky Workshop?! 

  • Do të informoheni rreth programeve të studimit dhe menaxhimit të hoteleve në HTMI në Zvicër 
  • Do te keni mundësi për të pyetur ekspertët se si është të studiosh menaxhim hotelerie 
  • Do të zbuloni më shumë rreth mundësive për të punuar në hotelet më të mira në botë  
  • Do të keni mundësi të informoheni rreth akomodimit dhe mundësive për bursa.  


Për të marrë pjesë në Workshop, regjistrohuni në:

Një institucion lider në nivel botëror në fushën e menaxhimit të hotelerisë HTMi (Hotel and Tourism Management Institute) në Zvicer përgatit studentët për një karrierë të suksesshme në industrinë e menaxhimit dhe mikëpritjes globale , nëpërmjet ofrimit të sitemit elitar akademik në 5 qendrat e tij arsimore. Ato janë : Shkolla për Menaxhimin Ndërkombëtar të Turizmit dhe Hotelerisë , Qendra Ndërkombëtare Kërkimore në fushën e Mikëpritjes, Qendra Ndërkombëtare për Menaxhimin e Eventeve, Qendra për Menaxhimin e Karrierës dhe Qendra për Menaxhimin e Kulinarisë. Misioni i shkollës për të gjithë studentët është : “Come as Student, Become a Manager.” Për realizimin e këtij misioni, fokusi i HTMi është t'i ofrojë çdo nxënësi një edukim të cilësisë së lartë, kërkimin e përsosmërisë në gjithçka që ndodh brenda këtij institucioni dhe sigurimin e kushteve bashkëkohore që nevojiten në industrinë e menaxhimit ndërkombëtar të hoteleve dhe turizmit. të sigurojë një organizatë që plotëson nevojat bashkëkohore të industrisë së hoteleve dhe turizmit ndërkombëtar. Kampusi modern është, i vendosur brenda dy hoteleve zvicerane në Kantonin e Lucernit në Zvicër, në një pjesë të njohur të Biosferës së bukur dhe të famshme të UNESCO-s.  

Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 5, Tirana, Albania 

Phone: +355 422 52 065 

Cell: +355 69 40 40 401 / +355 69 40 40 901

E-mail: arben@integral.al; ortensa@integral.al


www.integral.al