Happy Hour ne Britanika | Integral

Happy Hour ne Britanika

10.08.2017

Happy Hour

Oferta me e re e kurseve per gjuhen angleze!!!

Kurset me 50 % off ose me shume per te gjitha nivelet nga A1 ne B2.

Happy Hour ne Britanika eshte ne orarin e paradites 10:30 – 12:00 dhe ora 14:00 – 15:30.

Miresevini!!!

Kane filluar regjistrimet per te gjitha kurset dhe nivelet tek BRITANIKA!!!