Eksploroni Wrekin College, një shkollë e mesme prestigjoze në UK

Mësoni përse arsimimi në një shkollë të mesme në UK mund të jetë i përshtatshëm për fëmijën tuaj!

qershor 13 enj
13.06.2024
17:00 - 19:00 orë
Xheko Imperial Hotel, Tiranë

Duke Konsideruar Arsimin e Mesëm Jashtë Vendit?


Bota po bëhet gjithnjë e më e ndërlidhur dhe një arsim i mesëm jashtë vendit mund ta pajisë fëmijën tuaj me aftësitë dhe përvojat për të lulëzuar në këtë mjedis të globalizuar.

 

Ne po organizojmë një event informues fizik në Tiranë më 13 Qershor në Hotel Xheko Imperial për t'ju dhënë mundësinë të mësoni më shumë rreth një prej shkollave më të mira në Mbretërinë e Bashkuar.

 

Ky event informues është një mundësi e shkëlqyer për të takuar një përfaqësues nga Wrekin College dhe për të diskutuar rreth nevojave dhe aspiratave individuale të fëmijës tuaj.

 

  • Takoni përfaqësuesin nga Wrekin College
  • Mësoni rreth programeve akademike të Wrekin College
  • Merrni informacion rreth kërkesave të pranimit dhe bursave deri në 30%
  • Bëni pyetje dhe merrni këshilla të personalizuara

 

REGJISTROHUNI KËTU PER TE MARRE PJESE NE EVENT

Rreth Wrekin College

Pse është Wrekin College një nga shkollat e mesme më të preferuara në UK nga studentët britanikë dhe ndërkombëtarë?

Sigurimi i Cilësisë në Biznes: Shkolla e dedikuar e Biznesit ofron një bazë të fortë në studimet e biznesit, me mundësi për GCSE, BTEC dhe A-Level në Studimet e Biznesit, Ekonomi dhe Kontabilitet.


Kurrikulum i Gjerë: Përtej Biznesit, Kolegji Wrekin ka një kurrikulum të larmishëm që përfshin disiplina të ndryshme. Kjo përfshin programe BTEC në Arte Performuese, Sport, Edukim Fizik dhe Bujqësi për ata që kërkojnë një rrugë më profesionale.


Fokusimi në Karrierë dhe Arsimin e Lartë: Kolegji Wrekin integron udhëzime për karrierën dhe planifikimin universitar në programin e tyre, duke siguruar që studentët të jenë të përgatitur mirë për përpjekjet e tyre të ardhshme.

Zbuloni Potencialin e Fëmijës Suaj me Mundësitë e Bursave

 

Kolegji Wrekin është i përkushtuar për të tërhequr studentë të talentuar. Shkolla ofron bursa deri në 30% për kandidatët ekselent, duke e bërë një arsim të nivelit botëror më të arritshëm.

Cfarë e bën Wrekin College të vecantë:

Cfarë e bën Wrekin College  të vecantë:

Komunitet Ndërkombëtar i Suksesshëm

Studentë nga 21 kombësi krijojnë një atmosferë të gjallë dhe të larmishme, duke pasuruar përvojën kulturore.

Opsione Fleksibël për Akomodim

Opsionet javore, të plota dhe fleksibël për banim i përshtaten studentëve vendas dhe ndërkombëtarë.

Fokus i Fortë në Sport dhe Aktivitet

 Kolegji Wrekin ofron një gamë të gjerë lehtësirash sportive dhe aktivitetesh, duke përfshirë futbollin, basketbollin, një pishinë noti, një palestër dhe më shumë, duke promovuar një stil jetese të shëndetshëm dhe aktiv.

Program Mbështetës për EAL

Klasat e dedikuara për gjuhën angleze sigurojnë që studentët ndërkombëtarë të marrin mbështetjen e nevojshme për të pasur sukses akademik.

Studimi në një shkollë të mesme në UK, si Wrekin College, ofron një mundësi unike për të fituar:

Një Perspektivë Globale: Zhytuni në një kulturë të re, zgjeroni horizontet tuaja dhe zhvilloni një kuptim më të thellë të botës.


Ekselencë Akademike: Përfitoni nga një program akademik rigoroz që do t'ju përgatisë për universitetet më të mira në mbarë botën.


Aftësi për Gjithë Jetën: Zhvilloni pavarësinë, aftësinë për t'u përshtatur dhe aftësi të forta komunikimi – të gjitha të nevojshme për suksesin në të ardhmen.


Përvoja të Paharrueshme: Krijoni miqësi për jetën, eksploroni interesa të reja përmes aktiviteteve jashtëshkollore dhe krijoni kujtime që do të zgjasin gjithë jetën.

 

Kolegji Wrekin është i ngazëllyer të ndajë më shumë rreth përfitimeve të studimit jashtë vendit dhe përvojës së pasur që ofron. Bashkohuni me ne në një event informues për të mësuar pse një arsim në një shkollë të mesme në Mbretërinë e Bashkuar mund të jetë zgjedhja e përsosur për fëmijën tuaj!

Regjistrohuni paraprakisht për të rezervuar vendin tuajWrekin College

Wrekin college

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message