"STUDIO NË BELGJIKË" Virtual Day

Gjithçka në lidhje me studimet në Belgjikë - studime bachelor dhe master, aplikim, bursa

prill 18 enj
18.04.2024
14:00 - 17:00 orë
Online

Me një traditë të lartë akademike dhe një jetë të pasur shoqërore në një mjedis multikulturor, Belgjika ka qenë ndër destinacionet e preferuara arsimore në Evropë vitet e fundit. Falë çmimeve të përballueshme dhe mundësive për praktika në disa nga organizatat më të mëdha ndërkombëtare, studentët nga Shqipëria po referohen gjithnjë e më shumë në universitetet belge.

 

Merrni pjesë në Open Day dhe mësoni të gjitha të rejat në lidhje me arsimin e lartë në Belgjikë, duke përfshirë mundësitë e studimit në anglisht dhe frëngjisht, kërkesat dhe afatet e aplikimit dhe vazhdimin e karrierës pas diplomimit.

 

Gjatë eventit virtual, do të keni mundësinë të takoni personalisht përfaqësuesit e universiteteve më të njohura belge:

ORARI I WEBINAR-IT

  • 14:00 CET - Artevelde University of Applied Sciences

  • 15:00 CET - Karel de Grote University of Applied Sciences and Arts

Pjesëmarrja është plotësisht falas dhe ju duhet vetëm të regjistroheni!

Zbulo me shume

ORARI I WEBINAR-IT

ORARI I WEBINAR-IT

Think outside the box: Study abroad in Belgium, Mr. Achten Kris, Universiteti Karel de Grote

What a University of Applied Sciences is, some info on KdG, Antwerp, and our programmes and how to get in 

Study in Belgium, the heart of Europe, Ms Delphine GOETHALS, Artevelde University of Applied Sciences

Zbuloni gamën e gjerë të programeve, procedurat e pranimit dhe jetën dinamike studentore në Ghent. Mësoni më shumë për shërbimet mbështetëse, mundësitë ndërkombëtare dhe perspektivat e karrierës.

"STUDIO NË BELGJIKË" Open Day

Njihuni me përfaqësuesit e universiteteve më të njohura belge:

Universiteti i Shkencave të Aplikuara Artevelde është një universitet katolik i shkencave të aplikuara i vendosur në qytetin e Gentit, Belgjikë. Universiteti ofron një sërë programesh në nivelin e studimeve universitare, master dhe pasuniversitare.

Qëllimi i Artevelde UAS është i thjeshtë: të kontribuojë në formësimin e botës së së nesërmes përmes arsimit me cilësi të lartë, kërkimit të orientuar drejt praktikës dhe bashkëpunimit profesional. Universiteti ofron një sërë programesh në fusha të ndryshme si Biznesi dhe Menaxhimi, Trajnimi dhe Trajnimi, Komunikimi, Media dhe Dizajni, Edukimi, Shëndetësia dhe Kujdesi, HR dhe Lidershipi dhe Njerëzit dhe Shoqëria.

Lexo me shume

Universiteti Karel de Grote ofron arsim cilësor me fokus praktik për mbi 13,000 studentë nga 110 vende.
Universiteti ndodhet në Antwerp, një qytet multikulturor i njohur si një qendër inovacioni për shumë ndërmarrje të vogla dhe të mesme në industrinë e dizajnit dhe krijuese. Është lehtësisht i aksesueshëm nga katër kryeqytetet evropiane - Brukseli, Parisi, Londra dhe Amsterdami, gjë që e bën atë jashtëzakonisht tërheqës për studentët ndërkombëtarë. KdG ofron arsim të përballueshëm në anglisht në fusha të tilla si shkenca kompjuterike e aplikuar, menaxhimi i biznesit ndërkombëtar dhe teknologjitë multimediale dhe krijuese. Mësimi zhvillohet në klasa të vogla dhe është një kombinim i leksioneve, seminareve dhe shumë ushtrimeve - grupore dhe individuale. Për të përgatitur studentët e tij për zbatim të suksesshëm në ekonominë globale, universiteti i inkurajon ata të marrin pjesë në projekte të ndryshme ndërkombëtare, dhe në semestrin e fundit ofron një praktikë tre mujore në Evropë ose gjetkë në botë.

Lexo me shume

REGJISTROHUNI KETU PER TE MARRE PJESE NE EVENT

Zbulo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message