Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) vjen në Tiranë

Takime individuale - Mësoni rreth NABA & si të përgatisni një protfolio të suksesshëm

maj 23 enj
23.05.2024
14:00 - 17:00 orë
Në Zyrën e Integral

A keni një pasion për kreativitetin ? A ju emocionon vizatimi, skicimi apo krijimtaria? Jeni kureshtar vizualisht? Një sy i mprehtë për estetikën, ngjyrën, formën dhe tendencat është i rëndësishëm. E gjeni veten duke vënë re dhe vlerësuar elementët e dizajnit në gjërat e përditshme?


 

Arti, dizajni dhe moda janë të gjitha fusha krijuese që ju lejojnë të shprehni veten dhe të krijoni diçka të bukur. 

Nese jeni të interesuar të studioni art dhe dizajn apo modë, atëherë nuk do të doni ta humbisni këtë shans për të takuar Valentina Torricelli, përfaqësuese e NABA Nuova Accademia di Belle Arti, një akademi prestigjioze e artit në Itali!

 

Zbuloni udhën tuaj kreative tek NABA!  Zbuloni një botë ku imagjinata përplaset me inovacionin. Rezervoni një takim individual me Valentinën në zyrën e Integral më 23 Maj dhe hulumtoni programet e ndryshme, fakultetin dhe sesi të përgatiteni për aplikimin tuaj.

 

Pse të merrni pjesë ?

 • Eksploroni interesat tuaja krijuese: Nëse jeni të apasionuar pas dizajnit, modës, medias ose dizajnit grafik, por nuk jeni të sigurt për një rrugë specifike, kjo hyrje mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të marrë një shije të secilës fushë të ofruar në NABA.
 • Mësoni nga ekspertët: Prezantimi do të udhëhiqet nga Valentina e cila është përfshirë në mënyrë aktive në këto industri krijuese. Do të dëgjoni për punën e saj dhe do të fitoni njohuri mbi tendencat dhe qasjet më të fundit.
 • Merrni përgjigjet e pyetjeve tuaja: Pjesëmarrja në prezantim është një mundësi e shkëlqyer për të bërë pyetje në lidhje me programet e NABA-s, procesin e pranimeve, jetën studentore dhe perspektivat e karrierës për të diplomuarit.
 • Mësoni si të krijoni një portfolio të suksesshem: Valentina do t'ju paraqesë një udhëzues gjithëpërfshirës përmes hapave kryesorë të rëndësishëm për të përgatitur Portfolio-n tuaj Kreativ. Këshilla, këshilla dhe truke të vlefshme për ta përpunuar më mirë atë.
 • Zbuloni qasjen unike të NABA: NABA është e njohur për fokusin e saj në përvojën praktike dhe një qasje multidisiplinare. Prezantimi mund t'ju japë një kuptim të stilit të tyre të mësimdhënies dhe cfarë ju ofron.

Rezervoni vendin tuaj

Zbulo më shumë

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti

E themeluar në vitin 1980, NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, me kampus në Milano dhe në Romë, është akademia më e madhe e artit në Itali. Që nga viti 1981 NABA njihet ligjërisht nga sistemi i Arsimit të Lartë në Art dhe Muzikë (AFAM, Alta Formazione Artistica e Musicale), i rregulluar nga Ministria e Universitetit dhe Kërkimit (MUR). 

 

NABA nuk është vetëm një vend edukimi që udhëzon studentët për të krijuar identitetin e tyre profesional dhe shprehjen personale. Ai është gjithashtu një vend prodhimi, duke u mundësuar studentëve të eksperimentojnë një mori përvojash, duke fituar kështu pavarësinë në dizajn, duke i fuqizuar ata të pozicionohen me vetëdije brenda skenës së projektimit dhe sistemit profesional ndërkombëtar.

Ndër 100 universitetet më të mira në Art dhe Dizajn

#51-100 në Renditjen QS WUR By Subject 2024

 • Comics and Visual Storytelling
 • Creative technologies
 • Design
 • Fashion Design
 • Fashion marketing management
 • Film and animation
 • Graphic Design
 • and Art Direction
 • Painting and Visual Arts
 • Set Design
   
 • Creative media production
 • Digital and Live Performance
 • Fashion and costume design
 • Fashion Design
 • Interior Design
 • Product and service design
 • Social Design
 • Textile design
 • User experience design
   

Studentët që do të marrin pjesë në takimet individuale më 23 maj dhe do të regjistrohen në një program BA ose MA për vitin 2024, mund të marrin një bursë prej 10% në bazë të portfolios së tyre.

Valentina Torricelli

NABA Area Manager Europe

Valentina Torricelli

Zbuloni NABA, Akademine Nderkombetare te Modes, Arteve dhe Dizajnit dhe Si te pergatitni nje portfolio te suksesshem

Gjatë takimit, Valentina do t'ju japë një pasqyrë rreth NABA-s, e renditur nga QS si Akademia e parë dhe e vetme Italiane e Arteve të Bukura në mesin e 100 universiteteve më të mira në fushën e Artit dhe Dizajnit dhe do t'ju udhëheqë nëpër hapat kryesorë për të përgatitur portfolion tuaj. Ajo do t'ju japë disa këshilla, këshilla dhe truke për ta krijuar ate, duke treguar disa shembuj për fushat e Design, Fashion, Graphic Design, Media Design and New Technologies, Set Design and Visual Arts. 

Rezervoni vendin tuajRezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message