Nord Anglia Education vjen ne Tirane - 24 Shkurt!

Kurset e gjuhës dhe shkollat e mesme jashtë vendit janë hapat e pare te femijeve tuaj drejt nje te ardhme te ndritur ne universitetet me te mire ne bote dhe nje karriere te shquar!

shkurt 24 pre
24.02.2023
13:54 - 13:54 orë
Tiranë

Shkollat ​​e mesme jashtë vendit ofrojnë një avantazh konkurrues për të diplomuarit e tyre si në aplikimin në universitetet më të mira në botë ashtu edhe në zhvillimin e karrierës.

Nord Anglia Education është një rrjet global i shkollave dhe qendrave gjuhësore kryesore ndërkombëtare në botë. Me 81 shkolla të mesme ndërkombëtare në 32 vende te botes. Studentët e tyre arrijnë rezultatet më të mira akademike dhe studiojnë në universitetet më të mira të botës.

Integral Educational Programs ka kënaqësinë të mirëpresë përfaqësuesin e Nord Anglia, Graham Colloby në Tiranë ne 24 Shkurt dhe t’ju japë mundësinë ta takoni atë në zyrën tonë dhe të merrni informacione të vlefshme për shkollat e Nord Anglia Education, programet akademike dhe bursat për studentë të motivuar.

 

REZERVO TAKIMIN TEND KETU! 

 

Rezervoni një konsultë personale me Graham Colloby dhe mësoni më shumë rreth:

  • Specifikat e secilës prej shkollave te mesme më të mira në MB, të cilat janë pjesë e rrjetit të tyre – d’Overbroeck’s CollegeOxford International CollegeOxford Sixth Form CollegeOxford International College Brighton
  • Shkolla te mesme prestigjioze në Zvicër, që i përkasin Nord Anglia Education – College du LemanCollege Champitet
  • Kurse akademike dhe përgatitore në MB – përfitoni nga mundësia unike për të rezervuar një kamp veror në MB me zbritje ekskluzive. Të gjitha kurset mësohen në universitetet prestigjioze në Oksford, Kembrixh dhe Londër.

 

NJË SHTËPI LARG NGA SHTËPIA

Shkollat ndërkombëtare të mesme i ofrojnë fëmijës tuaj një përvojë të paharrueshme arsimore. Duke ofruar më të mirën në arsimin ndërkombëtar, përvoja e fëmijës suaj në një shkollë me konvikt I jep atyre mundesine te behen qytetare global. Femijet internacional kane mbeshtetjen gjate gjithe kohes te stafit akademik ekselent, ndihmese qe do ti beje ato qe te ndjehen si ne shtepi.

 

KAMPET E VERES

Kampet verore të mbushura me aktivitete bëjnë që fëmija juaj të vazhdojë të mësojë në mjediset e jashtme, duke bërë miq dhe duke zbuluar hobi dhe pasione të reja. Çdo kamp veror është një aventurë që nga dita e parë.

 

REZERVO TAKIMIN TEND KETU! 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message