Shkolla te mesme jashte vendit - Open Day ne Integral!

Gjithçka për karakteristikat dhe avantazhet e arsimit të mesëm jashtë vendit

nëntor 22 mër
22.11.2023
10:00 - 18:00 orë
Zyra e Integral

Si e imagjinoni të ardhmen e fëmijës suaj? Po kërkoni rrugën më të mirë akademike?

Të studiosh në një shkollë të mesme jashtë vendit është një mundësi perfekte për të marrë një arsim të klasit botëror. Studimi në një shkollë të mesme ndërkombëtare është mënyra ideale për t'u përgatitur për sukses në të ardhmen, duke mundësuar aftesi të cilat ndikojne pozitivisht në jetën e një studenti.

Shkollat ​​​​elitare të mesme jashtë vendit ndihmojnë studentët të zhvillojnë potencialin e tyre dhe të ndërtojnë cilësi të vlefshme si pavarësia dhe përgjegjësia. Me traditën dhe risitë e tyre në arsim, ata hapin dyert për universitetet më të mira në botë. Studentët zbulojnë një kulturë të re dhe emocionuese ku ata lulëzojnë dhe marrin një edukim nga profesorë me përvojë dhe profesionistë.

Lini takimin tuaj për Open Day- Shkollat e mesme jashte vendit, më 22 Nentor në zyrën e Integral dhe zbuloni shkollat ​​​​më të mira ndërkombëtare dhe shkollat ​​private në UK, Gjermani, Zvicër, Austri, Spanjë, dhe mësoni gjithçka rreth veçorive dhe përfitimeve të arsimit të mesëm jashtë vendit.

 

Përse të merni pjesë në event:

Një kerkim paraprak ju jep mundësinë për të bërë një zgjedhje të informuar për shkollën, duke marrë parasysh specifikat e sistemeve të ndryshme arsimore, gjuhët e mësimit dhe metodat arsimore.

  • Do të gjeni informacionin më të plotë për: tarifat e shkollimit, bursat, programet akademike dhe rezultatet e provimeve, kurset e gjuhës, aktivitetet jashtëshkollore.
  • Do të keni informacion të përditësuar mbi tarifat e shkollave te mesme, planet e pagesave, dhe ndihmën financiare të disponueshme.
  • Do të njiheni me disa nga shkollat ​​​​më të mira të mesme në Evropë, do të keni mundësinë te beni konsulenca individuale me konsulenten tone eksperte dhe të zbuloni se cili eshte programi më i mirë akademik, vendi, shkolla për fëmijën tuaj.
  • Konsulentja jone do t'ju ofrojë këshilla dhe mbështetje cilësore për aplikim në çdo fazë të procesit shkollor.
  • Me ndihmën e konsulentes tonë, ju do të jeni në gjendje të bëni një strategji të suksesshme për të ardhmen e fëmijës suaj - duke zgjedhur sistemin e duhur shkollor dhe arsimor sipas profilit personal të fëmijës suaj, hapave të procesit të aplikimit dhe testimit.

 

Jeni të mirëpritur në zyrën tonë të merni informacionin më të përditesuar përsa i përket shkollave të mesme jashtë vendit. Regjistrohuni për SEC Open Day më 22 Nëntor!

 

 

REZERVONI NJË KONSULENCË PARAPRAKISHTShkollat e mesme të prezantuara në Open Day:

Abbey DLD Group of Colleges
Abbey DLD Group of Colleges

Abbey DLD Group perfshin tre shkolla te mesme private elitare ne Londer, Cambridge, Manchester te cilat ofrojne cilesi te larte ne mesimdhenie duke iu mundesuar nxenesve ppranimin ne universitetet me te mira Britanike. 

Te gjitha shkollat ofrojne nje metodologji te perbashket mesimi duke zgtjedhur programet e studimit me te pershtatshme per nxenesit me qellim arritjen e rezultateve akademike me te shkelqyera. Mesimi zhvillohet ne grupe te vogla dhe vazhdimisht nxenesit testohen per te pare arritjet e tyre. Cdo vit nxenesit arrijne rezultate te shkelqyera ne provimet A-Levels.

Abbey DLD Group ofron bursa akademike deri ne 50% te tarifes se shkolles per studentet ekselente “The DLD Alpha Scholarship"

Lexo me shume
David Game College
David Game College

Kolegji David Game u hap në vitin 1974 dhe ende menaxhohet nga themeluesi i tij, David Game - matematikan dhe filantrop me interesa të ndryshme, fotograf i talentuar dhe koleksionist i zjarrtë i artit.

Sot është një nga kolegjet kryesore të pavarura të Sixth Form në Londër. Në maj 2017, David Game College u vlerësua në pesë kategori Ofsted. Shkolla ofron një përvojë dinamike arsimore, duke u dhënë studentëve mundësinë për të mësuar dhe zhvilluar talente dhe aftësi të reja.

Një kolegj privat për arsimin e nivelit A dhe GCSE u mundëson studentëve të arrijnë rezultate të larta në provimet e nevojshme për të diplomuarit për të hyrë në shkollën e mesme ose universitet, falë një mjedisi të strukturuar. Të diplomuarit e David Game College hyjnë në universitetet më prestigjioze në Britaninë e Madhe - UCL, Imperial, LSE, Oxford, Cambridge. Gjatë 41 viteve të fundit, studentët janë regjistruar në të paktën 60 universitete të ndryshme.

Kolegji David Game ofron bursa akademike deri ne 50% te tarifes se shkolles per studentet ekselente.

Lexo me shume
International school St. Patricio Toledo
International school St. Patricio Toledo

International School ST. Patricio Toledo, pjesë e grupit udhëheqës global të shkollave të Inspired Education, ofron një mjedis mësimi transformues që ndërthur kulturën dhe traditën lokale me një prekje unike ndërkombëtare.

Shkolla u rendit ne vend te 7 në mesin e 50 shkollave më të mira në Spanjë sipas revistës Forbes. 
Ajo ofron rehati maksimale, teknologjinë më të fundit arsimore, ambiente të ndryshme sportive dhe siguri të plotë.

International School ST. Patricio Toledo ofron bursa financiare deri ne 50% te tarifes totale.

Lexo me shume
Schule Schloss Salem
Schule Schloss Salem

Schule Schloss Salem eshte themeluar ne vitin 1920 nga princi Max von Baden kancelari i fundit i kohes së kaizerit. Në bazën e filozofise së shkolles, nxènesit duhet te mēsohen ti qendrojne besnike mendimeve dhe bindjeve te tyre, pavarsisht se mund te kritikohen per kete. Salem eshtë njè shkolle private e cila eshte e autorizuar nga shteti, krahina Baden-Wurtenberg de ne te njejten kohe eshte ne shkolle internacionale e cila bēn pjese ne organizatën e shkollave IB.

Ajo eshte pjestare e shoqatès se shkollave giermane Landerziehungsheime dhe e organizates internacionale Round Square Conference dhe eshtë partnere me një seri shkollash amerikane. Schule Schloss Salem eshte e perbère nga tre shkolla dhe ne te gjitha kampuset, studimi zhvillohet ne klasa te vogla dhe shpjegohet nga stafi pedagogjik i kualifikuar, tè cilet perdorin metoda moderne.

Schule Schloss Salem ofron bursa financiare deri ne 70% te tarifes totale.

Lexo me shume
Earlscliffe Sixth Form
Earlscliffe Sixth Form

Earlscliffe ofron programin me te mire te arsimit britanik: te ashtuquajturin ''Gold Standard" A-level program, ne lendet tradicionale, duke i siguruar studenteve pergatitjen me te mire akademike per hyrjen ne universitetet me elitare ne bote. 

Shkolla ofron shumellojshmeri aktivitetesh shume te rendesishme qe ndikojne ne perparimin e studenteve, duke i dhene avantazh krahasuar me bashkemoshataret e tjere. Te premteve, nxenesit bejne nje testim mbi lendet e zgjedhura dhe cdo te hene u jepet rezultati prinderve dhe nxenesve.Duke monitoruar progresin cdo jave studentet jane ne gjendje te ndjekin rezultatet e perpjekjeve te tyre dhe te bejne permiresime. 

Earlscliffe ofron bursa akademike deri ne 50% te tarifes se shkolles.

Lexo me shume
St. Andrews College Cambridge
St. Andrews College Cambridge

Kolegji St Andrew's është një shkollë e mesme private që ndodhet në dy vende në Cambridge, Cambridgeshire, Angli. Shkolla u krijua në 1976 dhe ishte kolegji i parë i pavarur i Sixth Form në Cambridge. Sot, shumica e trupit studentor në shkollë përbëhet nga studentë ndërkombëtarë që dëshirojnë të studiojnë për hyrje në një universitet në Mbretërinë e Bashkuar. Kolegji St Andrew ofron Programe A Levels dhe Foundation Programs Universitar për studentët më të medhenj. 

Ofron bursa akademike deri ne 50% te tarifes se shkolles.
 

Lexo me shume
d’Overbroeck’s Oxford
d’Overbroeck’s Oxford

 D’Overbroeck’s Oxford eshte themluar ne vitin 1978 dhe ndodhet afer qytetit universitar Oxford. D’Overbroeck’s ka nje fame te shkelqyer dhe eshte i pershtatshem per nxenes te pavaruar, mjaft te motivuar dhe ambicioze qe deshirojne te vaazhdojne studimet ne universitetet prestigjoze Britanike.

Nje vecanti e shkolles eshte perpjekja per te krijuar nje atmosfere te pershtatshme per te zhvilluar cilesi individuale te cdo nxenesi duke u fokusuar ne individualitetin e gjithe secilit. Niveli i larte akademik, ambjenti shoqeror, marredhenia e vecante nxenes-profesore e bazuar ne besim dhe pjesemarrja aktive e nxenesve ne procesin mesimor jane celsi i rezultateve te shkelqyera ne provime GSCE dhe A-Levels.

 Ofron bursa deri ne 30% zbritje nga tarifa e shkolles.

Lexo me shume
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College

Oxford Sixth Form College u themelua ne vitin 1988 dhe ndodhet ne King Edward Street, ne zemer te zones universitare te Oxford. Ne vitin 1990 ai pranoi pèr herè te pare nxènes me shtetèsi te huaj. Deri ne vitin 2019 kolegji mbante emrin Oxford Tutorial College. Gjate viteve shkolla ka krijuar nje reputacion tē shkelgyer ne pèrgatitjen efektive per provimet perfundimtare.

Kolegji ofron një mjedis kreit te ndryshēm me ate te një shkolle tradicionale. Mesimdhēnia eshte interaktive dhe jo-formale. Mbèshtetja e dhène nga tutorêt dhe pjesa tjeter e stafit akademik fokusohet në menyre te veçante ne nevojat individuale dhe stilet e mesimit. Nxènesit jane të inkurajuar pèr tè marré pjese aktive ne procesin e te mesuarit. Pervec sallave te mesimdhēnies, kolegji ka edhe nje biblioteke te pajisur me tekstet shkollore esenciale.

Ofron bursa akademike deri ne 30% te tarifes se shkolles.

Lexo me shume
Kensigton Park School
Kensigton Park School

Kensington Park School (KPS) eshte nje shkolle e re private, e vendosur ne zemèr tè Londrès, nè nje nga lagjet me prestigjioze te Kensington.  KPS renditet ndër kolegjet mé tè mira ne Londer. Ajo eshte nje shkollë e re por me mësues tè cilet kanë vite përvoje ne mesimdhënie ne shkollat me elitare ne vend, ne veçanti shkolla e famshme St. Paul's school. Arsimimi tradicional i kombinuar me teknologjitë me te fundit luajne njè rol vendimtar për te arritur pèrsosmèrine akademike.

Qasja unike arsimore bazohet ne një program trajnimi te zhvilluar posaçërisht, i cili perfshin pergatitjen e njè plani individual pèr secilin nxenès ne baze te nivelit arsimor, mundesive dhe interesave akademike, motivimit dhe ambicjes per te arritur qëllimet. Mësimi zhvillohet ne klasa tè vogla deri ne 10 nxenes. Gjate proçesit mèsimor përdoren metoda interaktive dhe praktike. 

Ofron bursa akademike deri ne 30% te tarifes se shkolles.

Lexo me shume
TASIS
TASIS

TASIS èshtè shkolla private amerikane me e vjetèr ne Europe ku vlerat e qytetèrimit perêndimor jane tè ndèrthurura me ato internacionale. E themeluar ne vitin 1956, shkolla vazhdon te krenohet edhe sot me rezultatet e shkelqyera te nxenësve tè saj, me ambjentin miqësor, diversitetin dhe unitetin e saj.

Aty studiojne nxenes prej me shume se 42 kombësish, ku perqindja me e madhe vjen nga shtetet europiane dhe SHBA-ja. Te diplomuarit e Tasis vazhdoine studimet ne universitetet mè elitare ne mbare botën. Shkolla ështe e pozicionuar ne pjesën italiane te Zvicrès, ne krahinën jugore Ticino. Ndertesa e shkolles eshte e vendosur në shpatet afer fshatit Montagnola, ku shihet një pamje panoramike e liqenit Lugano. Ndërtesa historike 'Villa de Nobili', e emeruar sipas Marchiz de Nobby, ambasadorit Italian ne Zvicer, perfshin administratën e shkolles, kantinen, nje pjesë te dhomave të gjumit dhe laboratorin e shkencave eksperimentale.

TASIS ofron bursa financiare.

Lexo me shume
St Gilgen International School
St Gilgen International School

E themeluar ne vitin 2008, shkolla fitoi shume shpejt popullaritet dhe u be nje nga shkollat e preferuara ne Evropè. Ajo ndodhet ne njè zone te veçante ne brigjet e liqenit te Wolfgang. Shkolla siguron nje mjedis tē qetë dhe kreativ per t'u zhvilluar akademikisht dhe që stimulon rritjen personale te nxènesve si udheheges të ard-hshëm. 

Komuniteti ne shkolle eshte nderkombètar me tè rinj nga mbi 30 kombèsi të ndryshme. Mèsimi zhvillohet ne klasa tê vogla, duke mundèsuar komunikim interaktiv me mesuesit dhe duke krijuar nje atmosfere te favorshme per tê mèsuar.

Ofron bursa financiare.

 

Lexo me shume
Westbourne School
Westbourne School

Westbourne School është themeluar në 1896 ka një reputacion persosmërie akademike te kriuar mbi 120 vet.

Mbajtes të një rekordi të jashtëzakonshem të suksesit akademik, kane nje reputacion te larte ne nivel lokal, kombëtar dhe global për cilësi ne mësimdhenie dhe staf të kualifikuar.

Westbourne ka qene e para ne renditjen e shkollave per pese vitet e fundit me niè mori vlerësimesh kombetare. Perfshire Vendi 1 në Mbretèrine e Bashkuar (për shkollat e vogla), Vendi 1 në Uells, Vendi 1 1B Sixth Form, Vendi 3 ne renditjen e pergjithshme dhe Shkolla IB e Vitit 2019.

Ofron bursa akademike dhe financiare deri ne 35% te tarifes totale.

Lexo me shume
Cardiff Sixth Form College
Cardiff Sixth Form College

Cardiff Sixth Form College (CSFC) u themelua ne vitin 2004. Ai eshte nje kolegj i vogel, privat ku kombinohen klasat me pak nxe4nes, mesimedhenia e shkelqyer dhe vemendja individuale per secilin nxenes. Ne 2009, Cardiff pranoi studentet e pare nderkombetare. Qe nga ajo kohe, CSFC kane pranuar gjithnje e me shume studente me shtetesi te huaj duke e bere kolegjin nje mjedis plotesisht multikulturor. 

Kolegji ka nje reputacion akademic te shkelqyer ne UK per rezultatet e nxenesve ne provimet A-Levels. Nje nga qellimet kryesore te shkolles eshte t'ju siguroje nxenesve nje mjedis te sigurt, ku mund te zhvillojne potencialin e tyre dhe te arrijne rezultate maksimale.

Ofron bursa akademike deri ne 50% te tarifes se shkolles.

Lexo me shume
Le Régent
Le Régent

Le Régent - shkolle e mesme zvicerane dhe ndërkombëtare, e themeluar ne 2015. 

Le Régent është shkolla e mesme më e re dhe më moderne në Zvicër. E vendosur në zemër të Alpeve Zvicerane, Le Régent përgatit çdo student të zhvillojë të gjitha talentet përmes kurrikulave sfiduese akademike, mësimit në natyrë, komunitetit të ngushtë, duke hapur kështu rrugën për një të ardhme të ndritur në kolegjet dhe universitetet kryesore që zgjedhin.

Ofron bursa financiare te limituara.
 

 

Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message