Kampe verore ne Angli

Takime me eksperten e kampeve verore dhe shkollave te mesme ne UK

prill 18 enj
18.04.2024
17:00 - 19:00 orë
Hotel Xheko Imperial

Po kërkoni programin e duhur veror apo shkollën e mesme për fëmijën tuaj? Gjeni programin perfekt veror ose shkollën e mesme me një ekspert britanik të arsimit! 

 

Njihuni me Helen, udhëzuesin tuaj ekspert: Një profesioniste britanike e arsimit me mbi 30 vjet përvojë, Helen do të japë këshilla të personalizuara për të gjetur programin e përsosur për qëllimet e fëmijës suaj. Plus, ajo flet rrjedhshëm shqip për një bisedë komode!

 

Imagjinoni veten të rrethuar nga sharmi klasik britanik ndërsa mësoni për programe të jashtëzakonshme verore dhe shkolla të mesme jashtë vendit! Bëhuni pjesë e sesionit tonë informues të premten, më 18 prill në Hotel Xheko.

 

Shijoni një pasdite të këndshme: Fitoni njohuri të vlefshme gjatë seancës, më pas bëni një bisedë miqësore me Helenën mbi një filxhan çaj tradicional anglez në një mjedis të relaksuar.

 

Pse të merrni pjesë në prezantimin tonë?

  • Mësoni rreth: Eksploroni një shumëllojshmëri programesh të pasura verore dhe shkollave prestigjioze të mesme jashtë vendit.
  • Zbuloni: Përfitimet e arsimit ndërkombëtar, nga përsosmëria akademike te zhytja në kulturen vendase.
  • Mbështetje e personalizuar: Merrni udhëzime ekspertësh nga një profesioniste e arsimit britanik shumë e respektuar me mbi 30 vjet përvojë!
  • Hapat e Veprimit: Ju do të merrni një hartë të qartë mbi udhëtimin arsimor të fëmijës tuaj jashtë vendit.

 

Mos e humbisni mundesinë te konsultoheni individualisht me Helen për të mësuar më teper rreth benefiteve të një shkolle të mesme dhe një kampi veror jashtë vendit.

Regjistrohuni këtu per te marre pjese ne event

REGJISTROHUNI

"Have a British Tea with Helen" dhe merr më shumë info për:

Rezervoni një konsulencë falas me Helen për të diskutuar nevojat tuaja specifike:

  • Kuptoni qëllimet dhe aspiratat tuaja akademike.
  • Lundroni në botën komplekse të programeve verore dhe shkollave me mesme.
  • Gjeni përshtatshmërinë më të mirë për fëmijën tuaj bazuar në nevojat dhe interesat e tij/saj individuale
  • Kampet e verës, tarifat, kurset e gjuhës, aktivitetet jashtëshkollore, akomodimin etj.
  • Informacione të përditësuara lidhur me kampet e verës.
  • Me ndihmën e Helen, ju do të jeni në gjendje të krijoni një strategji të suksesshme për të ardhmen e fëmijës suaj – duke zgjedhur sistemin e duhur shkollor sipas profilit personal të fëmijës suaj, hapave të aplikimit dhe procesit të testimit.

"Queen of Summer Camps"

CEO of Academic Camp

Njihuni me Helen

Njihuni me Helen

Helen është një eksperte britanike e arsimit dhe ka 30 vite përvojë në shkolla të mesme dhe kampe verore. Helen u fut në botën e sipërmarrjes duke nisur biznesin e saj të Kampeve Verore "Academic Camp" në 2008 dhe është bërë e njohur si "Queen of Summer Camps".

 

"Academic Camp" prej më shumë se 10 vite eksperiencë është lider me destinacione në shumë vende të botes si Bristol, Ottawa, Ontario, Cambridge, London, Switzerland. 

"Academic Camp" ofron përgatitje për GCSE, A-Level, IB, Oxbridge dhe studime mjekësore, së bashku me trajnime në gjuhën angleze për provimin IELTS. 
 

Pse është e rendesishme një shkollë e mesme jashtë vendit

Arsimimi në një shkollë të mesme jashtë vendit u jep nxënësve mundësi të përjetojnë kultura të ndyshme dhe mjedise ndërkombëtare. Këto përvoja do t'i ndihmojnë ata të zgjerojnë horizontet e tyre, të mbushin boshllëqet gjuhësore, të aftësohen në gjuhë të huaja të ndryshme dhe të fitojnë mundësi shumë më të mëdha për arsimim të mëtejshëm drejt universiteve më ekskluzive si ato të Ivy League ose Russell Group.

Përse një kamp veror jashtë vendit është i rëndësishëm!

Një kamp veror jashtë vendit ofron një mjedis të sigurt për fëmijët që të zhvillojnë aftësi sociale, aftësi vendimmarrëse dhe ndoshta edhe të përjetojnë mrekullitë jashtë në natyrë. Gjithashtu, praktikimi i aftësive të reja gjuhësore u ofron atyre një mundesi për të kuptuar botën nga një këndvështrim krejtësisht i ri, duke i inkurajuar ata të përqafojnë zakone dhe nuanca të reja kulturore.

 

Një kamp veror jashtë vendit do t’ju përgatisë për t’u regjistruar në disa nga shkollat e mesme dhe universitetet më të mira në bote!

REGJISTROHUNI KËTU PER TE MARRE PJESE NE EVENTRezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message