Kampet verore të gjuhës gjermane në Vjenë

Zbritje ekskluzive në kampet verore të gjuhës gjermane për rezervime deri më 12 Prill!

prill 8-12 hën-pre
8.04 - 12.04.2024
10:00 - 17:00 orë
Online

Mësoni gjermanisht në vendet gjermanisht-folëse me zbritje ekskluzive në kampet verore për fëmijë dhe të rritur. Kaloni një verë plot, dinamike dhe produktive me kurset më të mira të gjuhëve të huaja jashtë vendit.

 

Nga kështjellat mesjetare dhe liqenet e kristalta deri te çokollata e shijshme, Austria është destinacion i preferuar biznesi dhe turistik jo vetëm për Shqiptarët, por edhe për pjesën tjetër të botës.

 

Kampet verore janë një mënyrë e shkëlqyer për t'i ndihmuar fëmijët tuaj të flasin gjermanisht në një mjedis lokal. Pavarësisht nga sfera e interesit të fëmijëve tuaj, kampet verore ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë përvojash të jashtëzakonshme!

 

Përfitoni nga një zbritje ekskluzive në përzgjedhjen tonë speciale të kurseve të gjuhës gjermane gjatë "Study German - Week" deri më 12 Prill.

Zbritje ekskluzive në kampet verore të gjuhës gjermane!

ActiLingua Academy- Vienna
ActiLingua Academy- Vienna

Kurse në gjermanisht për të rritur 16 vjeç+

Përmirësoni njohuritë tuaja të gjuhës gjermane dhe eksploroni Vjenën!

Mosha: 16-19 vjeç 
Gjuha: Gjermanisht
Data: 3 Korrik - 12 Gusht 


*Ky kurs është për adoleshentët e rinj të pavarur që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre të gjuhës gjermane dhe të eksplorojnë Vjenën*

 

Gjermanishtja mësohet në grupe me maksimum 15 pjesëmarrës në 20 ose 30 orë mësimi në javë dhe 5 orë shtesë kulturore.

Gjatë pushimeve verore, pjesëmarrësit mund të regjistrohen në një kurs shtesë OSD për t'u përgatitur për marrjen e një certifikate të njohjes së gjuhës gjermane.

Kursi përfshin tetë orë trajnim të specializuar për provimin e certifikimit.

 

*Zbritje prej 100 EUR për rezervime me të paktën 2 javë me akomodim

Lexo me shume
Kampi veror i gjuhës në Vjenë (grup)
Kampi veror i gjuhës në Vjenë (grup)

Nisja në grup me shoqërues

Mësoni gjermanisht në një kamp veror në kryeqytetin austriak! Njihuni me kulturën e Vjenës, dhe takoni miq nga e gjithë bota.

 

Mosha: 12 – 17 vjeç
Data:  28 Korrik 2024 – 03 Gusht 2024

 

Shkolla verore per femije zhvillohet ne nje kolegj privat prestigjioze, i themeluar nga Perandoresha Maria Theresia, qe ofron mjedise optimale të të mësuarit dhe rekreacionit. Shkolla ndodhet në qendër të Vjenës,shume afer me atraksionet me te bukura turistike te ketij qyteti. 

 

Mësimet do te mbahen në grupe të vogla nga e hëna në të premte. Femijet do te praktikojne gramatikën, fjalorin, shqiptimin dhe cdo gje qe ka te beje me mesimin e gjuhes. 

 

*Zbritje prej 100 EUR për rezervime deri ne 12 Prill

Lexo me shume

REZERVO NJË KONSULENCËRezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message