EU Business School | Integral

EU Business School

29.03.2019

 

E themeluar në vitin 1973, EU Business School e rankuar si një ndër shkollat më të mira të biznesit ka kampuse në Barcelonë, Gjenevë, Montreux, Mynih dhe online. Programet e tyre kryesore janë : bachelor, master, MBA, DBA dhe programe të specializimit të mëtejshëm, të cilat fokusohen në administrimin e biznesit, komunikimin, menaxhimin e turizmit, biznesin ndërkombëtar, marketingun, financat, digital business dhe sipërmarrjen. Qëllimi I tyre kryesor është të përgatisi studentët për të hyrë në botën e biznesit , I cili po zhvillohet me hapa te shpejtë në ditët e sotme.
✪ Përse duhet të zgjidhni EU Business School?
✦ Studentë Ndërkombëtarë – Kampusi ynë studentor përbëhet nga më shumë se 100 kombësi, me 98% të studentëve që flasin dy ose më shumë gjuhë.
✦ Klasa të vogla – Ndërveprim më i madh, gjë që garanton arritje më të larta akademike.
✦ Staf akademik I shkëlqyer – Stafi akademik përbëhet nga profesionistë, sipërmarrës, konsulentë dhe udhëheqës biznesi me kualifikim të lartë.
✦ Ndërtimi i një personaliteti biznesi – Shkolla është e përkushtuar të inkurajojmë studentët që të ndërtojnë markën më të vlefshme që ata mund të krijojnë: veten e tyre.
Për të gjithë studentët shqiptarë që kanë ëndërr botën e biznesit, EU Business School ofron bursa deri në 30 % të tarifës së shkollës.
Afati I fundit I aplikimeve -> Dt 31 Maj.
➥ Si mund të aplikoni për burse?

Ejani në zyrën tonë dhe informohuni mbi kriteret dhe procesin e aplikimit. Asistenca jonë është gjithnjë FALAS. Ju presim!