EU Business School – shkolla më e mirë e biznesit në Europë vjen në Tiranë | Integral

EU Business School - shkolla më e mirë e biznesit në Europë vjen në Tiranë

10.04.2018

Dite takimesh me perfaqesues te EU Business School!

Integral Albania deshiron tju informoje se me dt. 23 Prill, ora 15:00 organizon nje takim me perfaqesuesen e nje nga universiteteve me te mira ne Europe, EU Business School.

EU Business School eshte nje shkolle nderkombetare biznesi, trefish e akredituar me kampuse te shumta. Universiteti ka nje rrjet global, me kampuset kryesore ne Gjeneve dhe ne Montreux ne Zvicer; Barcelone ne Spanje; dhe Munich ne Gjermani. Ky rrjet u mundeson studenteve te transferojne studimet e tyre ne nje nga kampuset e tjera. Studentet mund te marrin pjese ne shkembimet intercampus brenda BE-se dhe me institucionet partnere ne SHBA, Mbreterine e Bashkuar, Kanada, Lindjen e Mesme , Azi. Universiteti ofron programe studimi ne fushen e biznesit, ne gjuhen angleze. Keto programe i japin mundesine studenteve te eksplorojne boten e biznesit nderkombetar, permes nje kurrikule te larmishme.

Nese deshironi te studioni per Business & Management por edhe ne dege te tjera rreth fushes se biznesit, ju mirepresim ne zyrat tona, ku do te beheni pjese e ketij takimi per t’u prezantuar me te gjitha programet qe ofrohen , bashke me perfaqesuesen e univesitetit Znj. Katja Misimovic.

Per me shume informacione dhe per te konfirmuar takimin tuaj ju lutemi kontaktoni ne adresen e emailit: arben@integral.al /ortensa@integral.al 

Regjistrohuni tani! Pjesëmarrja është falas!

 

Ju mirepresim!