Call us
00355 422 52 065

Integral Programe Edukimi

Në 26 vite Integral Programe Edukimi ka provuar të jetë një ndër kompanitë më profesionale në fushën e edukimit dhe shkëmbimeve kulturore jashtë vendit. Konsultentët tanë të kualifikuar janë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo kërkesë rreth programeve të shkollave dhe universiteteve, me zgjedhjen e duhur të fushës së studimit, kryerjen e proçedurës së plotë të aplikimit dhe organizimin e udhëtimit.

News

01.04.2019

Tilburg University

  Tilburg University was founded in 1927. It is a research based university and years of experience and tradition, encouraging and preparing students with the professional requirements of the modern world. It is known for its high –quality education, social orientation, and strong campus feeling. Tilburg University is located in Tilburg, the sixth largest city[...] Read more
29.03.2019

EU Business School

  E themeluar në vitin 1973, EU Business School e rankuar si një ndër shkollat më të mira të biznesit ka kampuse në Barcelonë, Gjenevë, Montreux, Mynih dhe online. Programet e tyre kryesore janë : bachelor, master, MBA, DBA dhe programe të specializimit të mëtejshëm, të cilat fokusohen në administrimin e biznesit, komunikimin, menaxhimin e[...] Read more
29.03.2019

Hanze University of Applied Sciences

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen, is located in the vibrant student city of Groningen. The name Hanze refers to the Hanseatic League, the medieval trade alliance of cities in the Netherlands, Germany, Scandinavia, and the Baltic Area. The city of Groningen has an age-old tradition of being a center of trade, but also[...] Read more
27.03.2019

Rotterdam Business School

  Profession oriented English taught higher education in Europe’s largest port: Rotterdam Rotterdam Business School offers a range of English taught international business programs at Bachelor and Master level. The programs prepare students for successful careers in international business. The university is well known for : ✜ Bachelor in International Business & Management ✜ Master[...] Read more

Download free programme catalogue!

Get it now