Kampuse të bukura, frymëzuese - Universiteti i Greenwich ka një traditë disa vjecare në dhënien e arsimit të lartë, që prej vitit 1890. Tre kampuset e universitetit në Londër dhe Kent përbëhen nga godina historike të cilat ofrojnë ambjente madhështore, si edhe pajisjet e teknologjisë së fundit. Kampusi më i madh ndodhet në qendër të Old Royal Naval College në Royal Greenwich, një Trashëgimi Botërore e UNESKO-s pranë brigjeve të  lumit Thames dhe pranë Greenwich Royal Park. Kampusi i Avery Hill ndodhet në parkun e Eltham dhe Kampusi i Medway përbëhet nga ndërtesat me tulla të kuqe të Edwardian në zonen Chatham Maritime, Kent.

University of Greenwich
REGJISTROHUNI KËTU PER TE MARRE PJESE NE EVENT

Përse University of Greenwich?

Greenwich është një vend ku studentët marrin një përvojë të shkëlqyer dhe të paharrueshme studentore. University of Greenwich bashkon njerëz me interesa të përbashkët për të mësuar gjëra të reja, zhvillimin e aftësive dhe përmbushjen e potencialit të tyre.

Investoni në të ardhmen tuaj, fitoni një diplomë bachelor apo master me tarifa të përballueshme në një prej universiteteve kryesore në Angli. Ofrohen bursa të pjesshme dhe mundësi qëndrimi për të punuar deri në 2 vjet pas diplomimit. Ejani dhe informohuni për më shumë nga përfaqësuesi i University of Greenwich.

Çfarë e bën University of Greenwich një ndër universitetet më të mirë në Britani të Madhe!

Komuniteti i Greenwich - Greenwich është më shumë se një institucion akademik me studentë dhe staf individual, është një bashkësi njerëzish të lidhur nga pasioni i tyre për të mësuar.

Edukohuni nga njerëz pasionantë - Stafi akademik tepër i kualifikuar me ekspert, shumica me kualifikime akademike. Një numër i madh i akademikëve të University of Greenwich gjithashtu kanë punuar më parë në biznes ose industri të ndryshme.

Vendi i duhur për të formuar të ardhmen tuaj - Që nga viti 2013, University of Greenwich ka investuar më shumë se 150 milionë GBP në laboratorë, hapësira mësimore dhe mjedise studentore. Kjo përfshin një qendër të re studentore në kampusin Medway dhe ndërtesën Dreadnought në Greenwich.

Avancimi i njohurive në Greenwich - Kërkimi shkencor i universitetit trajton disa nga çështjet më sfiduese në botë, nga shëndeti global tek siguria publike.

 • Ofron bursa deri në 3,000 GBP
 • Ka mbi 350 programe studimore
 • 3 kampuse të mahnitshme në Londër dhe Kent
 • Greenwich u votua vendi më miqësor për të jetuar në Londër (Residential data – Vivo property Buyers Nov 2017)
 • Ka një komunitet të larmishëm studentor me studentë nga mbi 140 vende të botës
 • Vlerësuar me vendin e parë për perspektivat e të diplomuarve (The Times and Sunday Times Good University Guide 2021)

Programet Kryesore

Programe Bachelor:

 • Advertising and Digital Marketing Communications
 • Animal Management
 • Architecture
 • Biomedical Science
 • Business Economics
 • Business Logistics and Transport Management
 • Business Management
 • Business Purchasing and Supply Chain Management
 • Construction Management
 • Criminology and Criminal Psychology
 • Digital Media Design
 • Economics with Banking
 • Events Management
 • Film and Television Production
 • Forensic Science
 • Games Design and Development

Programe Master:

 • Computer Systems and Network Engineering
 • Criminology and Criminal Psychology
 • Design, Innovation and Entrepreneurship
 • Finance and Investment
 • Financial Management and Risk
 • Food Innovation
 • Global Shipping Management
 • International Banking and Finance
 • International Business
 • International Criminology
 • International and Commercial LawInternational Maritime Policy
 • Logistics and Supply Chain Management
 • Maritime Management
 • Mechanical and Manufacturing Engineering
 • Project Management International
 • Strategic Marketing Communications

Dega: Electric and Electronic Engineering

Viti: I parë Master

Une quhem Rexhino Sefullaj. Kete vit kam filluar studimet Master ne University of Greenwich, Londër. Vendosa qe te aplikoj nëpërmjet Integral Educational Programs te cilet me kane ndjekur dhe keshilluar ne cdo hap te aplikimit me shume seriozitet, deri ne marrjen e vizes time studimore. Jam i lumtur që vendosa të ia besoj aplikimet e mia Integral Educational Programs

Testimonials Univeristy of Greenwich

JU PRESIM NË:

VLORË

28 Shtator, ora 17:00

Hotel Partner

DURRËS

29 Shtator, ora 17:00

Hotel Arvi

TIRANË

30 Shtator, ora 17:00

Hotel Xheko Imperial

HYRJA ËSHTË FALAS!

5 arsye përse të studioni në një universitetet jashtë shtetit!

 • Ekperiencë e re dhe një sistem arsimor ndryshe. (Ju do të keni mundësine të studioni në degë të reja dhe të vecanta që universitetet ndërkombëtare ofrojnë).
 • Një mënyrë e re jetese. (Ju do të bëheni pjesë e një kulture dhe një atmosfere sociale krejt ndryshe).
 • Zhvillohen aftësi dhë eksperienca ndërkombëtare që janë shumë të kërkuara nga punëdhenësit.
 • Zhvilloheni personalisht. (Duke studiuar dhe jetuar në një vend të huaj,ju do të testoni aftësitë tuaja per t’u përshatur në situata të ndryshme).
 • Diplomë e njohur ndërkombëtarisht.  

HYRJA FALAS! 

 • Njihuni me institucionet arsimore më prestigjoze në botë  
 • Merrni konsulencë falas nga përfaqësuesit e ftuar dhe konsulentët tanë  
 • Informohuni për programet e studimit dhe bursat që ofrohen