Dite takimesh me perfaqesuesen e American University in Bulgaria | Integral

Dite takimesh me perfaqesuesen e American University in Bulgaria

23.10.2018

Dite takimesh me perfaqesuesen e American University in Bulgaria!

Perfitoni nga zbritja 30% te tarifes shkollimit, nese aplikoni tani me Integral.

Integral Albania deshiron tju informoje se me dt. 31 Tetor 2018 ora 15:00 organizon takime individuale me perfaqesuesen e American University in Bulgaria (AUBG).

Nese keni perfunduar nje shkolle te mesme dhe deshironi te hidhni hapat e para per studime te sukseshme universitare, si edhe te njiheni me jeten studentore te nje universiteti Amerikan, ju mirepresim ne zyrat tona, ku do te beheni pjese e ketij takimi per t’u prezantuar me te gjitha programet qe ofrohen, bursat, si edhe te eksploroni fusha te ndryshme studimi, bashke me perfaqesuesen e univesitetit Znj. Gergana Dodova.

AUBG eshte nje universitet privat me konvikt qe ofron standartet me te larta te hulumtimit dhe mesimdhenies ne gjuhen Angleze. Me nje ambjent nderkombetar dhe nderkulturor, ai i pajis studentet me kualifikimet kryesore te nevojshme per nje karriere te suksesshme akademike. AUBG ka akreditim te dyfisht Amerikan dhe Europian dhe kreditet e tij akademike jane totalisht te transferueshme ne Amerike dhe ne Europe.

Aplikimet ne AUBG kane filluar!

Regjistrouhni ose na kontaktoni në numrat ☎️ +355 422 52 065 dhe ne do t’ju asistojmë gjatë aplikimit.