Dëshironi të studioni në Gjermani? Jacobs University, Gjermani vjen në Tiranë! | Integral

Dëshironi të studioni në Gjermani? Jacobs University, Gjermani vjen në Tiranë!

09.04.2018

Dëshironi të studioni në Gjermani? Jacobs University, Gjermani vjen në Tiranë!

Dëshironi të studioni në Gjermani? Keni përfunduar një shkollë të mesme dhe dëshironi të hidhni hapat e para për studime të sukseshme universitare, si edhe të njiheni me jetën studentore?

Integral ju jep mundësinë për tu takuar me përfaqësues të një prej universiteteve më të mira gjermane, Jacobs University, në datën 12 Prill, ora 15:00.

Jacobs University, Gjermani vjen ne Tirane!

Hidhni hapin e parë drejt karrierës suaj duke u bërë pjesë e Vitit Përgatitor në Universitetin Jacobs, Gjermani.   Njihuni me jetën studentore dhe përgatituni për pranim të sigurtë në universitet.

Kur: 12 Prill , ora 15:00

Ku : Zyra e Integral

Nese keni përfunduar nje shkolle te mesme dhe deshironi te hidhni hapat e para per studime te sukseshme universitare, si edhe te njiheni me jeten studentore, ju mirepresim ne zyrat tona, ku do te beheni pjese e ketij takimi per t’u prezantuar me te gjitha programet qe ofrohen, si edhe te eksploroni fusha te ndryshme studimi, bashke me perfaqesuesen e univesitetit Znj. Ekaterina Marsanova.

Jacobs University eshte nje universitet privat me konvikt qe ofron standartet me te larta te hulumtimit dhe mesimdhenies ne gjuhen Angleze. Me nje ambjent nderkombetar dhe nderkulturor, ai i pajis studentet me kualifikimet kryesore te nevojshme per nje karriere te suksesshme akademike dhe profesionale si edhe i pergatit ata per tu bere qytetare te pergjegjshem dhe te suksesshem brenda shoqerise ne te cilen punojne dhe jetojne.

Jacobs University ofron nje program shume te mire pergatitior, per te gjithe studentet qe hasin veshtiresi ne komunikimin e gjuhes angleze si edhe deshirojne te pergatiten per nje pranim te sigurte ne universitet.

Programi ofron mundesi orientimi dhe specializimi ne degen e inxhinierise dhe shkencave kompjuterike, shkencave natyrore, sociale, ekonomi dhe menaxhim. Krahas komponentit akademik, kurset dhe seminaret e krijuara posaçerisht per Vitin Pergatitor , keshillojne dhe orientojne studentet drejt hapave te pare te karrieres.

Per me shume informacione dhe per te konfirmuar takimin tuaj ju lutemi kontaktoni ne adresen e emailit:

Email address: arben@integral.al / ortensa@integral.al

Tel.: +355 69 40 40 401/ +355 69 40 40 901