Përse Coventry?

 • Vendi 1 për përvojen e studentit
 • Rankuar i 15 në universitetet më të mire në UK
 • Çertifikim Gold në mësimdhënie
 • 97% e të diplomuarve punësohen brenda 6 muajve

Merr pjesë në Webinar dhe mëso më shumë rreth :

 • Programeve master
 • Procesit të aplikimit
 • Universitetit dhe kampuseve
 • Kritereve të pranimit
 • Akomodimit

Studime Master në Coventry University!

Data 15 maj, ora 14:00

Bashkohuni në webinar dhe bisedoni me profesorë të universitetit për tu informuar më shumë rreth programeve master.

Rezervo vendin në Webinar këtu ! 

Të gjithë studentët që kanë  përfunduar studimet bachelor dhe dëshirojnë të ndjekin studimet master në UK , do të kenë mundësinë të informohen rreth  aplikimeve në një nga universitetet më të mira , Coventry University.  Me datë 15 Maj, ora 14:00, universiteti do të zhvillojë një prezantim informues online rreth studimeve master që ofron .

Coventry University është një universitet modern, me një traditë krenare në ofrimin e arsimit të lartë cilësor dhe fokusin në kërkimet shkencore. I themeluar më 1843, universiteti ka një traditë 177 vjeçare në ofrimin e mësimdhënies cilësore të arsimit të lartë.  Kampusi universitar ndodhet në qendër të qytetit te Coventry dhe është vazhdimisht në zhvillim. Universiteti planifikon investime të përvitshme për kampusin e vet në mënyrë që ti ofrojë studentëve të vetë ambiente dhe kushte sa më të mira studimi.

Coventry University renditet i 15-ti ne Mbreterine e Bashkuar sipas The Guardian University Guide 2020 dhe për 7 vite rradhazi universiteti është vlerësuar  si  TOP UK Modern University. 97% e studentëve të diplomuar me sukses punësohen në kompani të njohura ndërkombëtare. Coventry i përgatit studentët e vetë për një karrierë të sukseshme, duke i ndihmuar të fitojnë njohurinë, aftësinë dhe ekperiencën e nevojshme për punëdhënësit. Universiteti ka partneritet me kompani të mirënjohura si Jaguar Land Rover, GE Aviation, PwC, DHL and Intel, në të cilat janë punësuar disa nga të diplomuarit e vetë.  

Universiteti ka 14 konvikte të veta në Coventry. Për sa i përket kampusit në Londër, universiteti kujdeset për të siguruar opsione të ndryshme akomodimi.

Programet master në Coventry University              

 • Enterprise and Innovation MSc
 • MBA in Global Business
 • Banking and Finance
 • Oil and Gas Management
 • International Business Management
 • Graphic Design
 • Engineering Business Management
 • Civil Engineering
 • Human Resource Management
 • Business Analytics
 • Law
 • Project Management
 • Interior Design
 • Architecture
 • International Relations
 • Cyber Security
 • Aerospace Engineering
 • Construction Project and Cost Management
 • Structural Engineering
 • Software Development
 • Electrical and Electronic Engineering
Regjistrohuni në Webinar!
Për më shumë informacion rreth programeve master klikoni këtu!
Regjistrihuni këtu për tu bërë pjesë e prezantimit!

✉ : ortensa@integral.al  

☎ : +355 69 40 40 901

© 2020 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA