Ditë takimesh me përfaqësues të Coventry University!

Aplikoni në Coventry nëpërmjet Integral dhe përfitoni 10 orë përgatitje falas për testin e anglishtes që universiteti ofron

Tiranë më 21 Nëntor 2018 - 17:00 ora

people profiles

ZYRA INTEGRAL


Mos hezitoni të regjistroheni për të lënë takimin që mund t’ju ndryshojë rrjedhën e jetës tuaj!  

Të studiuarit jashtë është një eksperiencë që ju ndryshon jetën. Hidhni hapin e parë drejt karrierës së ëndrrave tuaja! Investoni për një të ardhme të sigurt drejt rrugës së suksesit. Tashmë mundësia për ta bërë këtë është fare pranë jush.  

Takim me përfaqësuesen e Coventry University nga Anglia në zyrën e Integralit! Ditën e mërkurë më datë 21.11.2018, ora 17:00, në zyrën tonë do të jetë e pranishme Znj. Florizza Martinez.  

Aplikoni në Coventry nëpërmjet Integral dhe përfitoni 10 orë përgatitje falas për testin e anglishtes që universiteti ofron!  

Lexoni më shumë për Coventry>>>

Përse duhet të zgjedhim Coventry University?

Coventry University është vendi ideal për të studiuar, për të cilin mund të krenohemi me:

  • Cilësinë e lartë të mësimdhënies: Një nga universitetet më prestigjoz në Angli për mësimdhënie dhe suport akademik. 
  • Partneritet me fokus në punësim: 94% punësim ose studime të mëtejshme në bashkëpunim me kompani të mëdha siç janë: Jaguar, Land Rover, Delloite, Lloyds Banking Group dhe shumë të tjera. 
  • Rankimi/renditja e Universitetit: Guardian University Guide 2018 ka renditur Universitetin në vendin e 13 në Angli. Eshtë shpallur Universiteti Modern i Vitit për tre vite rradhazi 2014, 2015 dhe 2016 nga The Times and Sunday Times Good University Guide 2016.
  • Diplomë e njohur ndërkombëtarisht: Nëpërmjet Programeve të Liderëve Global, ku ju mund të takoni liderë aktual të industrive (si psh. Zv. Presidenti i Nissan e deri tek astronautët e NASA-s). Gjithashtu ju mund të merrni pjesë në udhëtime ndërkombëtare pune
  • Përvojë e shkëlqyer studentore: Është shpallur Universiteti i Vitit për nga eksperinca studentore, pasi 87% e studentëve të anketuar janë shprehur mjaft të kënaqur. Eshtë renditur në 6 universitetet më të mira për eksperiencën studentore nga The Times and Sunday Times Good University Guide 2018.
  •  Kushte të shkëlqyera: Investime me vlerë mbi £200 milion për krijimin e kushteve duke filluar nga bibilioteka e arteve, godinat e studentëve dhe fakultetet (klasa të pajisura me teknologjinë më të fundit, praktika tregëtie, vizitë në aeroportin e avionëve ushtarakë Harrier, simulues fluturimi, tunele aerodinamike, investim mbi £33 milion për ngritjen e një ndërtese të re për shkenca shëndetësore dhe jetësore, e shumë të tjera).
  • Mundësi për të studiuar në kampusin e Londrës: E vendosur në zemër të zonës financiare të Londrës, mundëson një mjedis biznesi të kompletuar me eksperiencë profesionale.

Aplikoni në Coventry nëpërmjet Integral dhe përfitoni 10 orë përgatitje falas për testin e anglishtes që universiteti ofron!

Jeni të mirëpritur! 

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 5 ,Tiranë, Albania

Tel. : 0422 52 065

Cel: +355 69 40 40 401 / +355 69 40 40 901 E-mail: arben@integral.al / ortensa@integral.al

E-mail: info@integral.al


Web: www.integral.al

FB: Integral Programe Edukimi

Copyright © INTEGRAL 2018