Universiteti Coventry hap kampusin e tij te ri ne Stambool, Turqi! | Integral

Universiteti Coventry hap kampusin e tij te ri ne Stambool, Turqi!

10.08.2017

 

Deshironi te zgjeroni me tej aftesite e biznesit dhe punesimit ne karrieren qe keni zgjedhur?

Atehere bashkohuni prezantimit qe mbahet ne zyren e Integral te premten ora 13:00, me date 18 Korrik 2014 rreth kampusit te ri te Universitetit Coventry I cili hapet ne Stamboll.

Perfaqesuesit e Universitetit do te mbajne nje seksion ku nje vemendje te vecante do te kene mundesite qe ofrojne programet e Postgraduate ne Stamboll nga Universiteti Kadir Has, dhe Universiteti Coventry ne Turqi dhe Britani.

 

Kurset qe ofrohen jane:

• MA International Relations
• MBA Global Business
• MBA Oil and Gas Management
• MBA International Marketing
• MBA International Human Resource Management

Programet fillojne ne Shtator 2014