Coventry University – Open day in Tirana! | Integral

Coventry University - Open day in Tirana!

19.04.2018

Ditë takimesh me përfaqësues të Coventry University dhe intervista për pranim direkt!

Integral Albania deshiron tju informoje se me dt. 26 Prill, ora 15:00 organizon nje takim me perfaqesuesin e nje prej universiteteve me te mira ne Britanine e Madhe, Coventry University.

Coventry University Open Day in Tirana!

Kur: 26 Prill
Ku : Zyra e Integral

Universiteti Coventry eshte vendi ideal per te studiuar. Ai renditet i 12-ti nder Universitetet e Britanise se Madhe dhe krenohet me cilesine e larte te mesimdhenies, kushteve te shkelqyera, lidhjeve me industrite dhe fokusit te larte ne punesim. Gjithashtu u mundeson studenteve dhenien e nje eksperience te shkelqyer duke i ndihmuar ata te pajisen me nje diplome nderkombetare.

Universiteti eshte mjaft i njohur per fakultetin e inxhinierise. Pikerisht ne kete universitet u projektua dhe u ndertua motorri i Jaguar-it. Ky universitet preferohet shume nga studentet e prirur ne dizenjimin e automobilave, menaxhimin e aviacionit, menaxhimin e ndertimit, dizajnit grafik, animacionit, psikologjise, shkrimit krijues dhe gazetarise.

Me zoterimin e dy kampuseve ne Coventry dhe ne Londer, universiteti i ofron studenteve kushte te shkeqyera studimore. Coventry University London Campus eshte i njohur nderkombtarisht si nje institiutcion i nje cilesie te larte. Ai eshte i pozicionuar ne zemer te nje prej qendrave me te suksesshme te biznesit dhe finances ne bote, Londer. Vendndodhja e afert me disa prej institucioneve me te medha te fushes se biznesit , favorizon studentet te perfitojne experience personale dhe profesionale nga biznese reale ne kampus dhe jashte tij. Partneriteti me fokus ne punesim ka bere te mundur qe 94% e studenteve te punesohen ne kompani si: Jaguar, Land Rover, Delloite, Lloyds Banking Group, etj.

Mos humbisni mundesine per te studiuar në një nga universitetet më të mira ne Britanine e Madhe!

Aplikoni ne Coventry nepermjet INTEGRAL dhe perfitoni 10 ore pergatitje FALAS per testin e anglishtes qe universiteti ofron.

Per me shume informacione dhe per te konfirmuar takimin tuaj ju lutemi kontaktoni ne adresen e emailit: arben@integral.al /ortensa@integral.al
Tel.: +355 69 40 40 401/ +355 69 40 40 901