Coventry-Jaguar Partership | Integral

Coventry-Jaguar Partership

10.08.2017

Mundesi te shkelqyeshme kariere ne Coventry! Edhe ju mund te punoni per Jaguar Land Rover ne Coventry!
Kompania Jaguar Land Rover do te ofroje me mijera vende pune te reja brenda pak vitesh! Keto vende pune do te ofrohen si pjese e fazes tjeter te projekt planit per te cilin eshte perlloagritur nje buxhet prej £ 500 milion investim per zyren e tyre qendrore Whitley.

 

Lista e pozicioneve qe do te ofrohen nga Jaguar Land Rover ne Coventry perfshin:
Audit and Compliance
Business Protection and Security
Health and Safety
HR
IT/Technology
Legal Affairs
Risk and Compliance
Audits
Marketing, Sales and Service
PR/Communications
Property

Te gjitha deget e sipermendura dhe shume te tjera mund te studioni me sukses tek Coventry University!