Zvicer | Integral

Zvicer

Lista e Universiteteve

23.08.2017

HTMi

HTMi (Hotel and Tourism Management Institute) në Zvicer përgatit studentët për një karrierë të suksesshme në industrinë e menaxhimit dhe mikëpritjes globale , nëpërmjet ofrimit të sitemit elitar akademik në 5 qendrat e tij  arsimore. Ato janë :  Shkolla për Menaxhimin Ndërkombëtar të Turizmit dhe Hotelerisë , Qendra Ndërkombëtare Kërkimore në fushën e Mikëpritjes, Qendra[...] Read more
23.08.2017

Swiss Education Group

Për tre dekada me radhë Swiss Education Group është një nga grupet më të mëdha të arsimimit në fushën “hoteleri turizëm” jo vetëm në Zvicër, por në mbarë botën. Në vitin 1982 u themelua shkolla e parë e hotelerisë dhe SEG ka privilegjin të menaxhojë katër institucione të rëndësishme arsimore: HIM (Hotel Institute Montreux, i[...] Read more
23.08.2017

EU Business School

EU Business School, themeluar më 1973, është një shkollë private ndërkombëtare biznesi, trefish e akredituar me kampuse të shumta. Universiteti ka një rrjet global, me kampuset kryesore në Gjenevë dhe në Montreux në Zvicër; Barcelonë në Spanjë; dhe Munich në Gjermani. Ky rrjet u mundëson studenteve të transferojnë studimet e tyre në një nga kampuset[...] Read more