Spanje | Integral

Spanje

Studime në Spanjë

Spanja

Ambient shumëngjyrësh – Traditë akademike – Arsim modern

Përse duhet të studioni në Spanjë?

  • Një nga destinacionet më të preferuara nga studentët ndërkombëtarë – mbi 100,000 në vit
  • Mbi 80 universitete dhe një larmi programesh në Spanjisht dhe Anglisht, që synojnë inovacionin dhe trajnimin praktik
  • Tarifa të përballueshme dhe standardi i jetesës
  • Qendra kryesore e teknologjisë për më shumë se 1,700 kompani dhe sipërmarrës nga e gjithë bota.
  • Barcelona, ​​Madrid, Valencia, Bilbao… Nuk ka vend në Spanjë që nuk të mahnit me atmosferën e saj emocionuese, klimën e këndshme dhe specialitetet lokale
  • Një festë pa ndërprerje me plazhe pa fund, det të kaltër dhe festivale spektakolare
  • Spanjishtja është gjuha e dytë më e folur në botë
  • Nga tapat dhe sangria te futbolli dhe flamenco, Spanja është një vend me një histori, art dhe kulturë të pabesueshme që ju pret në çdo cep të saj.

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në Spanjë

19.10.2022

Universidad Europea de Madrid

Universidad Europea de Madrid është një nga 77 universitetet e përfshira në U-Multirank për Spanjën. Universidad Europea de Madrid është një universitet i vendosur në Madrid me 11,546 studentë të regjistruar (të dhënat e 2017 ose më të fundit të disponueshme). Ai u themelua në vitin 1995. Për sa i përket fushës së lëndëve dhe[...] Read more
23.08.2017

Istituto Europeo di Design

Per me shume se 50 vite, Instituto Europeo di Design ka bashke punuar  ne fushat e edukimit dhe kerkimit ne disiplinen e dizenjimit, modes, komunikimit visual dhe menaxhimit. Aktualisht IED eshte duke zgjeruar lidhje t e tij nderkombetare te cilat leshojne diploma  akademike te nivelit  te pare dhe organizon kurse 3 vjecare, programe Master, zhvillim[...] Read more
23.08.2017

EU Business School

EU Business School, themeluar më 1973, është një shkollë private ndërkombëtare biznesi, trefish e akredituar me kampuse të shumta. Universiteti ka një rrjet global, me kampuset kryesore në Gjenevë dhe në Montreux në Zvicër; Barcelonë në Spanjë; dhe Munich në Gjermani. Ky rrjet u mundëson studenteve të transferojnë studimet e tyre në një nga kampuset[...] Read more