Letoni | Integral

Letoni

Studime në Letoni

Studioni në Letoni!

  • Është një vend shumë i përshtatshëm për studentët ndërkombëtarë.
  • Sistemi arsimor letonez ka më shumë se 5,400 studentë ndërkombëtarë të regjistruar, dhe në rritje të vazhdueshme çdo vit.
  • Tarifa tepër të arsyeshme shkollimi.
  • Ofrohen programe të shumta bachelor dhe master në anglisht.

 

Riga Technical University

  • Është një universitet shumë i vjetër me shumë traditë në edukim.
  • Ky universitet është themeluar në 1862. Është një institucion arsimor jofitimprurës dhe kjo e bën atë shumë të volitshëm për studentët ndërkombëtar.
  • Ky institucion i arsimit të lartë ka një politikë selektive të pranimit. Politika bazohet në provimet pranuese dhe dhe notat e kaluara akademike të studentëve.
  • Studentët ndërkombëtarë janë të mirëpritur për regjistrim.

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në Letoni

10.09.2019

Riga Technilcal University

Historia e RTU daton 150 vite me parë, fillimisht me krijimin e RTU, pastaj Riga Polytechnicum (më vonë - Instituti Politeknik i Rigës, RPI). Themelimi i universitetit është i lidhur ngushtë me ndryshimet ekonomike dhe politike në Evropë në mes të shekullit të 19-të. Riga u transformua shpejt në një qendër industriale të zhvilluar. Shkolla[...] Read more