Kroaci | Integral

Kroaci

Studime në Kroaci

Studioni në Kroaci!

Kroacia po kthehet në një destinacion gjithmonë e më tërheqës për të Studime jashtë vendit për shkak të diversitetit të saj. Pothuajse e gjithë pjesa perëndimore dhe jugore e vendit është e mbuluar nga deti Adriatik.

Studentët që interesohen për sportet ujore dhe aventurat në det do të gjejnë një parajsë Kroacia. Ka qindra ishuj për t’u eksploruar. Në brendësi, ka kështjella të shumta, male dhe lumenj për të zënë kohën e lirë të studentit.

Kroacia, është pothuajse në pikën e kalimit midis perëndimit dhe lindjes. Që sjell një përzierje perfekte të kulturave të ndryshme.

Gjithashtu do të keni mundësinë të udhëtoni në Austri, ItaliHungari, dhe Sllovenia.

10 arsye përse të studioni në Kroaci!

1. Vend i sigurt
2. Inovacion në kërkime shkencore
3. Cilësi e shkëlqyeshme e programeve dhe kurseve
4. Përjetoni peizazhe të bukura
5. Cilësia e lartë e jetës
6. Mundësi të shumta për punë
7. Kosto të përballueshme jetese
8. Kuzhinë e jashtëzakonshme
9. Qetësia
10. Pozicion i favorshëm gjeografik

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në Kroaci

17.08.2017

Rochester Institute of Technology Croatia (RIT)

RIT Kroaci, fillimisht njihej si Kolegji Amerikan i Menaxhimit dhe Teknologjise (ACMT) është themeluar në Kroaci në 1997 kur Ministria e Shkencës, Arsimit dhe Sportit të Republikës së Kroacisë filloi themelimin të institucioneve të larta arsimore. Për shkak të reputacionit të saj në krijimin dhe mbajtjen e partneriteteve të suksesshme ndërkombëtare, një  nga universitetet Amerikane[...] Read more