Kosovë | Integral

Kosovë

Studime në Kosovë

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në Kosovë

23.08.2017

American University in Kosovo

Rochester Insitute of Technology ose i njohur ndryshe si Universiteti Amerikan në Kosovë është një universitet privat i vendosur në qarkun e Gërmisë në Prishtinë, Kosovë. Universitet është themeluar në vitin 2002, dhe është i lidhur me Rochester Institute of Technology (RIT) në Rochester, New York. Universiteti Amerikan në Kosovë, i njohur zakonisht me inicialet[...] Read more