Kanada | Integral

Kanada

Studime në Kanada

Kanadaja renditet vazhdimisht si një nga vendet më të mira në botë—dhe aktualisht është vendi #1 më i mirë për cilësinë e jetës. Studioni në Kanada dhe do të merrni një arsim të njohur ndërkombëtarisht nga disa prej arsimtarëve dhe akademikëve më të mirë në botë.

Cilat janë përfitimet për studentët ndërkombëtarë që studiojnë në Kanada? Shumë! Pavarësisht nëse zgjidhni të studioni në një nga qytetet tona të mëdha e të gjalla ose të vendoseni në një kampus të vogël në një komunitet të ngrohtë e mikpritës, përvoja juaj do të jetë ajo që do të formësojë jetën tuaj. Kjo mund të çojë në një karrierë dhe një të ardhme në Kanada, ose perspektiva më të mira karriere në shtëpi. Së paku, do t’ju japë akses në katër stinët tona të bukura, hapësira të hapura, kafshë të egra të bollshme, diversitet multikulturor, mjedis të pastër dhe cilësi të jashtëzakonshme jete.

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

21.02.2022

Mount Saint Vincent University

Mount Saint Vincent University, i referuar shpesh si Mount, është një universitet publik i vendosur në Halifax, Nova Scotia, Kanada, dhe është themeluar në 1873. Mount Saint Vincent ofron programe universitare në Arte, Shkencë, Edukim dhe Studime Profesionale. Mount ka 13 diploma të diplomuara në fusha si Applied Human Nutrition, School Psychology, Child and Youth[...] Read more
17.02.2022

Canadian College of Technology and Business

Në Canadian College of Technology and Business (CCTB), suksesi i studentëve është qëllimi kryesor. Nëpërmjet gamës së programeve të fokusuara në IT dhe biznes, CCTB u ofron studentëve trajnime cilësore, duke i përgatitur ata për një karrierë shpërblyese në një botë gjithnjë e më të dixhitalizuar. CCTB ofron një shumëllojshmëri të gjerë programesh në nivele[...] Read more
17.02.2022

Toronto school of Management

Toronto School of Management (TSoM) është një kolegj inovativ që ofron një sërë programesh të rëndësishme për industrinë, të krijuara për të siguruar që studentët tanë të plotësojnë kërkesat e tregut të sotëm gjithnjë në ndryshim të punës. Misioni i TSoM është të zhvillojë dhe frymëzojë gjeneratën e ardhshme të liderëve. Portofoli i gjerë i[...] Read more
17.02.2022

Trinity Western University

Themeluar në vitin 1962, Trinity Western University është një institucion privat që lidhet me Universitetet në Kanada, Shoqatën e Shkollave Teologjike në Kanada dhe Shtetet e Bashkuara, Shtypin e Universitetit Kanadez dhe Këshillin për Kolegjet dhe Universitetet e Krishterë. Universiteti ishte i njohur më parë si Trinity Western College. Konsiderohet të jetë institucioni i katërt[...] Read more
23.12.2021

New York Institute of Technology - Vancouver

NYIT ka një histori krenare arritjesh, siç dëshmohet nga të diplomuarit e tij, programet e tij akademike dhe kampuset e tij në mbarë botën. E themeluar në vitin 1955 si një universitet privat jofitimprurës në shtetin e Nju Jorkut, SHBA, NYIT tani ka kampuse në Manhattan, Long Island, Lindjen e Mesme, Kinë dhe këtu në[...] Read more
23.12.2021

Trent University

Një nga universitetet më të mira të Kanadasë, Universiteti Trent tërheq studentë të shkëlqyer nga i gjithë vendi dhe e gjithë bota. Këtu, studentët universitarë dhe të diplomuar lidhen dhe bashkëpunojnë me fakultetin, stafin dhe kolegët e tyre përmes komuniteteve të ndryshme që përfshijnë kolegje rezidenciale, klasa, disiplina, kërkime praktike, bashkë-kurrikulare dhe aktivitete të bazuara[...] Read more
23.12.2021

University Canada West

Themeluar në vitin 2004, University Canada West (UCW) është një institucion inovativ i orientuar drejt biznesit dhe teknologjisë në Vankuver, Kanada, duke ofruar diploma universitare dhe pasuniversitare për studentët vendas dhe ndërkombëtarë. UCW ofron një sërë programesh të fokusuara në karrierë, duke përfshirë, Bachelor of Commerce, Bachelor of Arts in Business Communication, Associate of Arts[...] Read more
23.12.2021

British Columbia Institute of Technology

I themeluar në vitin 1964, British Columbia Institute of Technology është një institut publik i njohur veçanërisht për arsimin e tij teknik të avancuar. Ndodhet në Burnaby, British Columbia Kanada. Me kampusin e tij kryesor në Burnaby, British Columbia, instituti ka katër kampuse të tjera përkatësisht, Kampusin e Teknologjisë Ajrore, Kampusin Detar, Kampusin e Ishullit[...] Read more
23.12.2021

Bishop's University

I themeluar në 1843, Bishop's University është një institucion publik i arsimit të lartë i vendosur në mjedisin rural të qytetit të vogël të Sherbrooke (gama e popullsisë prej 50,000-249,999 banorë), Quebec. I njohur zyrtarisht nga Ministère de l'Éducation et de l'Enseignement supérieur, Québec (Ministria e Arsimit dhe Arsimit të Lartë e Quebec), Bishop’s University(BU)[...] Read more