Irlandë | Integral

Irlandë

Lista e Universiteteve

21.12.2020

University of Limerick (UL)

University of Limerick (UL) është një institucion i arsimit të lartë në Limerick, Irlandë. Themeluar në 1972 si Instituti Kombëtar për Arsimin e Lartë, Limerick, u bë një universitet në 1989 në përputhje me Aktin e Universitetit të Limerick 1989. Ishte universiteti i parë i themeluar që nga pavarësia irlandeze në 1922, pasuar nga themelimi[...] Read more
21.12.2020

Dundalk Institute of Technology (DkIT)

Dundalk Institute of Technology (DkIT) është një nga institutet kryesore për arsimin e lartë në Veri-Lindje të Irlandës. DkIT ka bashkëpunuar me Universitetin e Qytetit të Dublinit (DCU) për të siguruar programe akademike me reputacion, lehtësi të shkëlqyera për kërkime dhe shërbime të përbashkëta. Për 40 vitet e kaluara, instituti është përpjekur të sigurojë qasje[...] Read more