Greqi | Integral

Greqi

Studime në Greqi

Greqia

Arsim prestigjioz në një ambjent multikulturor shumë pranë Shqipërisë.

Përse duhet të studioni në Greqi?

  • Arsim i lartë cilësor me fokus të fortë në shkencat humane, të tilla si historia dhe arkitektura
  • Mbi 200 programe bachelor dhe master në anglisht
  • Arsim falas në shumë universitete shtetërore për qytetarët e BE-së
  • Një mjedis multikulturor me më shumë se 25,000 studentë ndërkombëtarë
  • Kulturë e pasur, klimë e këndshme, plazhe të kaltra, qindra ishuj, kuzhinë mesdhetare
  • Djepi i demokracisë, mitologjisë dhe Lojërave Olimpike, Greqia ndërthur me sukses antikitetin dhe modernitetin në çdo sferë të jetës

 

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në Greqi

04.03.2021

The American College of Greece

Themeluar në Smyrna, në 1875, nga misionarë nga Bostoni, Massachusetts, Kolegji Amerikan i Greqisë është kolegji ose universiteti më i vjetër dhe i pari universitet Amerikan i akredituar në Evropë. Për mbi 140 vjet, ACG ka ofruar arsim transformues dhe kultivimin e një bashkëpunimi pjellor intelektual dhe kulturor midis Greqisë dhe Shteteve të Bashkuara. Të[...] Read more
17.08.2017

American College of Thessaloniki, (ACT)

ACT, stadi i tretë i Kolegjit Anatolia, është i akredituar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga NEASC (Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve në New England) përmes Komisionit të saj për Institucionet e Arsimit të Lartë. Përveç se ACT ka akreditim të plotë nga NEASC, programet e diplomimit të ofruara prej ACT janë gjithashtu të[...] Read more
15.03.2018

Metropolitan College Greece

Metropolitan College (AMC) eshte kolegji me I madh I akredituar ne Mbreterine e Bashkuar ne Greqi dhe ne bashkepunim me universitetet publike ne Mbreterine e Bashkuar ofron 31 diploma universitare dhe 21 diploma master ne kater kampuse rreth Greqise,duke perfshire Athinen dhe Selanikun.AMC eshte akredituar nga Keshilli Britanik I Akreditimit(BAC) eshte vertetuar se ai eshte[...] Read more
17.08.2017

The University of Sheffield International Faculty, CITY College

City College eshte Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit të Sheffield, i vetmi fakultet i vendosur jashtë shtetit. Duke u bashkuar me Mbretërinë e Bashkuar me Evropën Jug-Lindore dhe Lindore, CITY College u ofron studentëve mundësinë unike për të ndjekur arsimin britanik të klasit të lartë në rajonin e tyre dhe t'u jepet një diplomë e Universitetit[...] Read more