Gjermani | Integral

Gjermani

Studime në Gjermani

Gjermania një ndër destinacionet më të preferuar nga studentët Shqiptarë

  • Zgjedhja e mbi 2,000 studentëve shqiptarë
  • Mbi 400 institucione të arsimit të lartë të akredituar me mbi 18,000 programe në gjermanisht dhe anglisht
  • Cilësi e lartë e studimeve për një cmim tepër të arsyeshëm
  • Mundësi për kredi studentore për studentët shqiptarë
  • Një sistem që lejon kombinimin e punës dhe studimit – 60% e studentëve ndërkombëtarë në Gjermani punojnë me kohë të pjesshme
  • Ekonomia e 5 më e zhvilluar në botë dhe shtëpia e kompanive si: VW, Mercedes Benz, DHL, T Mobile BMW, Bosch, Siemens, SAP, Adidas, Nivea
  • Saktësia, korrektësia dhe mirësjellja janë disa tipare tepër dalluese të kulturës Gjermane

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

23.08.2017

EU Business School

EU Business School, themeluar më 1973, është një shkollë private ndërkombëtare biznesi, trefish e akredituar me kampuse të shumta. Universiteti ka një rrjet global, me kampuset kryesore në Gjenevë dhe në Montreux në Zvicër; Barcelonë në Spanjë; dhe Munich në Gjermani. Ky rrjet u mundëson studenteve të transferojnë studimet e tyre në një nga kampuset[...] Read more
23.08.2017

Jacobs University

Universiteti Jacobs është një universitet i ri, modern dhe shumë përzgjedhës, i cili kombinon më së miri sistemet e arsimit britanik dhe amerikan. Kampusi i universitetit është modeluar mbi stilet britanike dhe amerikane, shkolla ka konvikt dhe mbulon një sipërfaqe prej 34 hektarë në një park të madh pranë qytetit të bukur të Bremen. Në[...] Read more
09.09.2019

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences është një universitet jofitimprurës i shkencave të aplikuara , i akredituar nga shteti gjerman . Universiteti  ndodhet në qendër të  qytetit te Berlinit. Ai ofron një arsimim sfidues, inovativ dhe të orientuar drejt praktikës , i cili zhvillon  potencialin akademik, kulturor dhe gjuhësor të studentëve dhe i përgatit ata[...] Read more