Bullgari | Integral

Bullgari

Studime në Bullgari

Përse duhet të studioni në Bullgari?

  • Trajnim dhe përvojë praktike e transmetuar nga lektorë të huaj
  • Kurrikula evropiane dhe amerikane
  • Diplomë e huaj nga një universitet i renditur mjaft mirë
  • Mundësi të shumta për zhvillim të mirë profesional
  • Tarifa të arsyeshme studimi
  • Mundësi të ndryshme për programe shkëmbimi dhe praktika jashtë vendit

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices).

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit.

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

Studime në Bullgari

04.06.2021

Varna University of Management

Varna University of Management Varna University of Management ka zhvilluar udhëheqës që nga viti 1996. Ishte një projekt inovator që filloi në 1992, mbështetur nga Qeveria Hollandeze. Themelimi i VUM daton që nga viti 1992 - "ngritja e demokracisë" kur VUM u themelua si Instituti Bullgaro-Hollandez i Menaxhimit. VUM ishte universiteti i parë zhvillimin e[...] Read more
17.08.2017

American University in Bulgaria

Universiteti Amerikan në Bullgari (ose AUBG) është një universitet privat i vendosur në Blagoevgrad, Bullgari. Themeluar në vitin 1991, sot AUBG ka rreth 1.000 studentë nga mbi 40.Afro 50% e studentëve janë ndërkombëtarë. AUBG është një drejtues arsimi për të shtatin vit radhazi sipas botimit kombëtar të rangut të vitit 2017. [5] Pesë programet e[...] Read more