Austri | Integral

Austri

Studime në Austri

Studioni në Austri

Përjetoni një përvojë të paharrueshme në zemër të Evropës

Përse duhet të studioni në Austri?

  • Ka mbi 60,000 studentë ndërkombëtarë
  • Ka mbi 80 institucione të arsimit të lartë të akredituar dhe mbi 2400 programe në gjermanisht dhe anglisht
  • Arsim jashtëzakonisht i përballueshëm
  • Vjena është cilësuar qyteti më i mirë për të jetuar për 10 vjet rresht (2019 Mercer Quality of Living),
  • Zhvillimi i qëndrueshëm, arkitektura magjepsëse, hapësirat e gjelbërta dhe politikat mjedisore promovohen në të gjithë vendin
  • Vendndodhja qendrore në zemër të Evropës ofron mundësi të shumta udhëtimi.
  • Ka trashëgimi shumë të pasur historike dhe kulturore
  • Ofrohen mundësi të shumta për zhvillimin e aktiviteteve në natyrë në një nga vendet më të bukura të Evropës – nga majat madhështore të maleve, përmes liqeneve mahnitëse alpine në pallate mbresëlënëse dhe qytete me atmosferë autentike të ruajtur
  • Është shtëpia e disa prej kompanive më të mëdha në botë si: Red Bull, Swarovski, OMV Group, Vienna Insurance Group, Raiffeisen & Erste Bank.

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar.

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit.

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike.

Lista e Universiteteve

17.08.2017

Webster University Vienna

Webster University Vienna, është themeluar më 1915 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai është një universitet i sistemit amerikan, i orientuar drejt një prespektive globale. Kampusi universitar në Vienë u themelua me 1981 dhe është i akredituar në SHBA dhe në Austri. Universiteti ndodhet në zonën dy të Vienës në Palais Wenkheim, në një[...] Read more
26.07.2018

MODUL UNIVERSITY VIENNA

MODUL University Vienna konsiderohet si universiteti lider ndërkombëtar privat i Austrisë dhe është në pronësi të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Vienë, ofruesi më i madh i arsimit privat në Austri. Universiteti është i vendosur në Vienë, qyteti numër një në botë për cilësinë e jetesës për vitin 2009-2018, dhe renditet në 25 universitetet[...] Read more
17.08.2017

Carinthia University of Applied Science (CUAS)

Themeluar ne vitin 1995,Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) filloi vetem me dy program dhe 70 studente.Aktualisht,me pese dege qe ofrojne mbi 40 programe trajnimi ne gjermanisht dhe anglisht me 2000 studente te diplomuar.Programet e ofruara jane ne fushat e inxhinierise ,arkitektures,menaxhimit,shendetesise dhe shkenace sociale.Universiteti Carnithia eshte shkolla e pare ne Austri,e cila ofron programin[...] Read more