Certifikohu nga shtëpia - TOEFL iBT Special Home Edition | Integral

Certifikohu nga shtëpia - TOEFL iBT Special Home Edition

15.04.2020

Duke marrë parasysh situatën e krijuar në të gjithë botën nga COVID-19, çdo institucion është duke përshtatur shërbimet e tyre. Aplikimet për universitetet jashtë vendit vazhdojnë dhe shumë nga këto universitete për pranimin në programin përkatës kërkojne certifikimin e gjuhës angleze. Për këtë arsye dhe për të përmbushur nevojat e studentëve që nuk janë në gjendje të japin testin TOEFL iBT në një qendër testimi, ETS është duke ofruar përkohësisht testin TOEFL iBT Special Home Edition.

Testi është identik në përmbajtje dhe format me testin TOEFL iBT i zhvilluar në një qendër testimi. Mund të bëhet në kompjuterin tuaj në shtëpi dhe monitorohet nga një procesor human në internet përmes ProctorU. Para se të regjistroheni, sigurohuni që testi TOEFL iBT Special Home Edition është i disponueshëm në vendndodhjen tuaj (aktualisht i disponueshëm kudo që testimi i TOEFL iBT është normalisht i disponueshëm, me përjashtim të Kinës kontinentale dhe Iranit), dhe që pajisjet tuaja plotësojnë kërkesat e sistemit të nevojshëm për të bërë testin në shtëpi.

Për t’u regjistruar në një test TOEFL iBT Special Home Edition, duhet të regjistroheni ose të krijoni një llogari tek ETS dhe të bëni pagesën për testin. Pasi ta bëni këtë, ju do të merrni një email nga ProctorU me udhëzime se si të planifikoni datën dhe orën e provimit. Regjistrimi juaj nuk do të jetë i plotë derisa të keni caktuar takimin tuaj me ProctorU. Tarifa e provimit është e njëjtë dhe varet nga shteti ku planifikoni ta bëni provimin. Në fund të provimit, ju do të shihni rezultatet tuaja jozyrtare për seksionet lexim dhe dëgjim në ekran. Rezultatet tuaja zyrtare do të jenë të disponueshme në llogarinë tuaj ETS në internet ose përmes aplikacionit zyrtar të TOEFL, afërsisht 6-10 ditë pasi të bëni provimin.

Në krahasim me testet e tjera në gjuhën angleze, testi TOEFL përfshin një numër avantazhesh që do t’ju ndihmojnë të dalloheni nga aplikantët e tjerë. Testi TOEFL iBT njehson aftësinë tuaj për të përdorur dhe kuptuar gjuhën angleze në nivelin universitar. Dhe vlerëson se sa mirë aftësitë tuaja në të lexuarit, dëgjuarit, folurit dhe shkruarit për të kryer detyra akademike.

Rezultatet e TOEFL pranohen nga më shumë se 11,000 universitete dhe institucione të tjera në të gjithë botën, duke përfshirë universitete në Australi, Kanada, Zelanda e Re, SH.B.A, dhe në të gjithë Evropën dhe Azinë. TOEFL është testi i gjuhës angleze më i preferuar nga universitetet në Shtetet e Bashkuara, Francë, Gjermani dhe nga programet Bachelor/Master në Kanada.

☎️ +355694040901