Perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright ne zyren e Integralit! | Integral

Perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright ne zyren e Integralit!

10.08.2017

Ju njoftojme, se diten e Hene (28.04.2014) ne zyren e Integralit do te jete e pranishme perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright!

Te gjithe te interesuarit per mundesite qe ofron Cambridge Education Group ne SHBA, Hollande dhe Angli: programet pergatitore per universitet, programet e shkollave te mesme si A-Level, IB dhe high school diploma, jane te mirepritur te na kontakojne per te lene nje konsulence personale:
+355 66 40 40 501 ose +355 422 52 065.