CATS ACADEMY BOSTON vjen në Tiranë | Integral

CATS ACADEMY BOSTON vjen në Tiranë

12.11.2018

Boston është një nga qytetet më historike dhe dinamike në Amerikë dhe është i njohur në mbarë botën si një qendër ndërkombëtare për arsimin e lartë dhe një vend i mirë për të jetuar.
I vogël në madhësi , Boston është i lehtë për t’u përshkruar vetëm duke ecur. Ai gjithashtu ka një sistem të shkëlqyeshëm të metrosë (të quajtur “T”) që e bën të thjeshtë transportin në shumë vende dhe atraksione të famshme. Është shtëpi për shumë nga kompanitë kryesore botërore të financave, bioteknologjinë dhe kompanitë prodhues. Boston ka përshëndetur studentë dhe vizitorë ndërkombëtarë për shumë vite. Është një mjedis i përsosur për ju që të fitoni përvojën dhe njohurinë për të arritur sukses në botën tonë të ndryshueshme dhe të globalizuar.
Kampusi ynë në qytetin e Bostonit është pranë universiteteve prestigjioze si Harvard, MIT dhe Boston University – duke ju lejuar të shijoni gjithçka që Boston ka për të ofruar, vetëm njëzet minuta larg nga qendra e Bostonit
Ju mund të merrni pjesë në një gamë të gjerë të përvojave akademike, atletike dhe sociale në të gjithë qytetin dhe në shumë nga universitetet dhe kolegjet e larta. Në fundjavë, CATS Academy Boston drejton autobusë të lirë të anijes studentore nga kampusi në stacionin lokal T në Braintree, si dhe qendër tregtare lokale, South Shore Plaza, duke ju dhënë shumë mundësi për të eksploruar zonën lokale.
CATS Academy Boston kombinon përvojën dhe vlerat e një shkolle tradicionale amerikane të konvikteve me një kampus të ri shtetëror. Ndërtesa kryesore ofron hapësira të jashtëzakonshme për të zhvilluar dhe ushqyer mendimin krijues të pavarur.
Kampusi mbulon më shumë se 20 hektarë dhe përmban: 43 klasa ku përfshihen 6 laboratorë gjuhësorë dhe 3 laboratorë shkencorë , 7 dhoma muzikore, 3 studio arti , një hapësirë teatrale eksperimentale e njohur si ‘Black Box’ dhe sallën e studentëve, një laborator biznesi dhe një laborator të modës.
Ejani në datën 26 Nëntor në zyrën tonë dhe bisedoni nga afër me përfaqësuesin e CATS. Takimet zhvillohet nga ora 15:00 -18:00. Vendet janë të limituara!
Na kontaktoni ose regjistrohuni për te rezervuar takimin tuaj! Ju presim!