Uncategorized SQ | Integral
14.08.2020

Studio në Irlandë, Dundalk Institute of Technology!

Zgjedhja e universitetit të duhur është një vendim mjaft i rëndësishëm, që do të formësojë pjesën tjetër të jetës tuaj. Duke zgjedhur DkIT, ju vendosni në plan të parë të ardhmen tuaj. Nga kurset e përqendruara në zhvillimin e karrierës deri tek klasat mësimore shumë cilësore, përvoja e studentit në DkIT është me të vërtetë[...] Read more
07.08.2020

Dëshironi të studioni në USA? Zgjedhje e shkëlqyer!

USA numëron mbi 65,000 institucione akademike gjimnaze, kolegje dhe universitete, publike dhe private. Më shumë se 4 000 institucione ofrojnë programe Bachelor, Master dhe Doktoratë në fusha të ndryshme specializimi. Sistemi arsimor amerikan njihet si një mjedis i fortë akademik, i cili sjell zhvillim profesional dhe personal të individit. Doni të dini më shumë rreth[...] Read more
04.08.2020

Ja përse duhet të zgjidhni një shkollë të mesme në Amerike

Ndryshimet në shoqëritë njerëzore kanë sjellë edhe ndryshime në sistemet arsimore në botë. Nëse po mendoni të zgjidhni një shkollë për studime jashtë vendit, është shumë e rëndesishme të dini mbi të gjitha se cili sistem arsimor mund të përshtatet më shumë me profilin tuaj. Zgjedhja është në varësi jo vetëm të profilit tuaj akademik[...] Read more
23.07.2020

Të studiosh në Itali, universitet privat apo publik!

Italia, një vend miqësor dhe mikpritës ndaj të gjitha kulturave, është destinacioni i preferuar për shumë studentë shqiptarë të cilët zgjedhin të studiojnë në universitetet më të mira në Europë. Mundësitë për universitete jashtë vendit janë të shumta dhe sfera e edukimit gjithmonë e në ndryshim, rrit shancet për tu pranuar në degët dhe programet[...] Read more
22.07.2020

10 qytetet më të famshme studentore

Vendndodhja e universitetit tuaj do të ndikojë shumë në eksperiencen tuaj gjate studimit jashtë vendit. Nuk do te ishte e habitshme ne qoftese do të dëshironit të eksploroni më shumë sesa thjesht bibliotekën ndërsa studioni jashtë vendit. Duke marrë parasysh një sërë faktorësh, renditja e qyteteve më të mira studentore të vitit 2020 ka përshkruar[...] Read more
21.07.2020

10 kuriozitete rreth kulturës Amerikane

Të jetosh në Sh.B.A për pjesëmarrësit e ardhshëm në programin Work and Travel USA do të jetë argëtuese dhe emocionuese. Sidoqoftë, për tu përshtatur më mirë me situatat që ju presin, duhet të njiheni më nga afër me kulturën amerikane. Ju mund të pyesni veten, "Pse ata e bëjnë këtë", për disa zakone amerikane? ose[...] Read more
21.07.2020

Studio në disa nga universitetet më të mira në Angli - ONCAMPUS

ONCAMPUS - Cambridge Education Group ONCAMPUS – Education Group ofron programe parauniversitare me mundësinë e garantuar për të ndjekur programe bachelor apo master në disa nga universitetet më të mira në Britani të Madhe. ONCAMPUS ofron një partneritet midis shumë universiteteve lider në botë dhe Cambridge Education Group. Qendrat e ONCAMPUS ndodhen në kampuset universitare[...] Read more
17.07.2020

Universitetet Gjermane dhe rëndësia e kampeve verore

Gjermania është destinacioni më tërheqës i studimit për studentët ndërkombëtarë, pas vendeve kryesore anglisht-folëse. Përveç faktit që universitetet gjermane (private dhe shtetërore), zënë vendet drejtuese në tabelat ndërkombëtare, një tjetër arsye shumë e rëndësishme pse vëmendja e studentëve të huaj drejtohet në këtë destinacion është fakti që nuk ka tarifa shkollimi, në sistemin shtetëror .[...] Read more
16.07.2020

6 këshilla si të planifikoni kursin e gjuhës jashtë vendit?

Nëse doni të mësoni një gjuhë të re ose të përmirësoni një gjuhë që tashmë e dini, nuk ka vend më të mirë për ta bërë atë sesa në një vend ku gjuha flitet si gjuhë zyrtare. Në këtë mënyrë, me procesin e adoptimit të një gjuhe në mjedisin e saj natyror dhe me folësit[...] Read more
15.07.2020

6 arsyet përse të studioni në një shkollë të mesme në Kanada

Eksperienca e një vendi përtej oqeanit Shkolla e mesme është sigurisht mundësia për të shfaqur të gjithë potencialin tuaj dhe të eksploroni mbi mundësitë e edukimit tuaj në të ardhmen. Me një cilësi të shkëlqyer të jetesës dhe një sistem të jashtëzakonshëm arsimor, për ju që po kërkoni arsimin më të mirë përtej oqeanit, zgjidhja[...] Read more
14.07.2020

Si të aplikoni me sukses në një universitet jashtë vendit?

Aplikimi në universitete jashtë vendit është një vendim shumë i rendësishëm për jetën dhe që merr një planifikim të jashtëzakonshëm. Për të ndihmuar në këtë proces të ndërlikuar të studimit jashtë vendit, këtu mund të gjeni një udhëzues të thjeshtë hap pas hapi i garantuar për ta bërë udhëtimin tuaj më të lehtë. Zgjedhja e[...] Read more
10.07.2020

7 arsye të forta pse duhet të ndiqni një program WAT

Nuk ka asgjë më të bukur se të udhëtoni për të eskploruar vende të reja dhe njëkohësisht të fitoni eksperincë pune në një shtet tjetër nga ai ku jeni rritur.Kjo ju ben të jeni të aftë të njihni veten tuaj dhe të befasoheni nga fakti që jeni të aftë të mbeshtesni veten ndërsa jetoni endrrat[...] Read more