Bromsgrove School | Integral

Bromsgrove School

10.08.2017

Eshte e vendosur ne afersi te qytezes se mrekullueshme Bromsgrove te qarkut te Worcestershire. Shkolla ka nje histori te vjeter, informacionet e para duke filluar nga shekulli i XVI, i kohes se dinastise Stuart. Shkolla eshte e vendosur ne nje park te bukur prej 100 hektaresh. Ndertesat e ndertuara ne kohe te ndryshme perbejne nje kombinim te stileve arkitekturore. Bromsgrove eshte nje nga shkollat me moderne te krahines Midlands dhe vazhdimisht ze vendet e para ne klasifikimin e shkollave me te mira angleze.