Bromsgrove Foundation Program | Integral

Bromsgrove Foundation Program

09.05.2018

Programet Foundation jane programe pergatitore  qe ndihmojme studentet e e viteve te 2 ose te 3 te gjimnazit te permiresojme rezultatet e tyre dhe njohurite perpara se te aplikojne ne Universitet.

Nje nder keto programe eshte edhe International Foundation Program (IFP) ne Bromsgrove. Programi eshte I dizenjuar per t’ju dhene dijet dhe aftesite e nevojshme per te hyre ne Universitet. Në Bromsgrove, ekipi jone mësimor do t’ju udhëheqë ne studimet tuaja dhe do t’ju sigurojë një mjedis të pasur mësimi i cili mbështetet nga Universiteti i Londrës.

Programi Ndërkombëtar i Fondacionit (IFP) vazhdon traditën e gjatë të Universitetit të Londrës për ofrimin e programeve arsimore në të gjithë botën. Shpresojmë që ju do të gëzoni dhe përfitoni nga mundësia për të studiuar një program të hartuar me një perspektivë globale dhe një theks në çështjet e botës reale. Ne krenohemi me kombinimin e standardeve të larta akademike me një përvojë mësimore e cila inkurajon analizën dhe zbatimin e studimeve tuaja akademike në çështje të rëndësishme globale.

Benefitet e ndjekjes se nje Foundation Programe:

– Hyrja në Universitetin e Londrës

– Perdorimi I te gjithe faciliteteve te shkolles.

– Tarifa e shkollimit të përballueshme – vetëm 32,000 GBP

– Studentët që synojnë universitetet më të larta, të cilët nuk i kanë notat ose kualifikimet per te aplikuar

Programi zgjat 1 vit dhe shkolla ka edhe kampus per akomodimin e studenteve. Perpos kesaj gjate gjithe vitit do te ndiqeni nga eksperte karriere  qe do tju udhezojne ne baze te fushes qe doni te vazhdoni studimet universitare.

IFP siguron nje pergatitje  ideale,  sepse  lëndët e mësuara dhe aftësitë e nxjerra janë fokusuar me kujdes per t’ju ardhur në ndihmë studenteve për të vazhduar studimet e mëtejshme. Studentët tanë kanë fituar me sukses vende në disa nga universitetet më të mira në Britani të Madhe, ndërsa të tjerë kanë marrë studime në Evropë, Australi, Zelandë të Re, Kanada dhe Shtetet e Bashkuara.

Paraqituni prane zyrave te Integral per informacione te metejshme dhe ne do tju asistojme gjate gjithe procesit te aplikimit.
Ju mirepresim!