Bëhuni asistent në panairin e edukimit jashtë vendit | Integral

Bëhuni asistent në panairin e edukimit jashtë vendit

12.12.2019

Bëhuni asistent në panairin e edukimit jashtë vendit. Doni të fitoni përvojë ndërkombëtare në eventin më të madh për arsimin ndërkombëtar në Shqipëri? Nëse jeni maturantë ose student i vitit të parë në universitet , mos hezitoni dhe bashkohuni me ekipin tonë në Panairin e Edukimit jashtë vendit në Tiranë!

Pjesëmarrja në panair ju jep mundësinë të:

– të njiheni dhe të bisedoni me përfaqësuesit e institucioneve më të mira ndërkombëtare në botë dhe të fitoni përvojë në mjedisin ndërkombëtar
– mësoni më shumë rreth organizimit të eventeve nga ekspertët më të mëdhenj të fushës
– të praktikoni anglishten në mjedis pune

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë të World Education Fair, plotësoni formularin dhe ne do t’ju kontaktojmë për më shumë informacion!

APLIKONI TANI >>