ALB_BNN(WEF-site-2018.02)_300x250px | Integral

ALB_BNN(WEF-site-2018.02)_300x250px

12.01.2018

Panairi i Edukimit jashtë Shqipërisë. Në panair do të jenë të pranishëm përfaqësues të Shkollave të Mesme, Universiteteve dhe Kampeve Verore nga Europa dhe SHBA. Panairi organizohet nga Integral Educational Programs.