"Programe Master në HULT Business School - Student Spotlight" 28 Prill, ora 15:00 - 18:00

Transformoni karrierën tuaj dhe rrisni mundësitë e suksesit me një diplomë MBA ose Master në HULT International Business School.

HULT International Business School është një universitet i ri në fushën e biznesit i fokusuar në gjeneratën globale.

Vetëm Hult ju jep mundësinë të ndiqni një program master 1-vjecar në qytetet më me ndikim në botë si: Boston, San Francisco, Londër, Dubai, New York dhe Shanghai. Diplomohuni në HULT dhe bëhuni pjesë e një rrjeti global duke studiuar së bashku me studentë nga 160 vende të ndryshme të botës.

Më 28 prill, Integral Educational Programs organizon eventin virtual rreth Studimeve në një nga universitetet më të mira të biznesit në botë HULT Business School. Mos e humbisni mundësinë të takoheni personalisht me përfaqësuesin e HULT Business School , panairi është vetëm një klikim larg!

Programi:

15:00 - 16:00 – “Hult Global One-Year Degrees and Applications Panel” - Stefania Giannoulidis, Senior Director of Enrollment, Hult Business School, Hult Business School, video stendë

16:00 – 16:30 – “Histoti Suksesi – Hult Students and Ambassador Chat” - Biseda me studentë lidhur me eksperiencën në HULT dhe karrierën e tyre.

15:00– 18:00 – Takime dhe biseda me përfaqësues të Hult Business School.

*Pasi të regjistroheni, do tju vi një email verifikimi nga Brazen, platforma në të cilën do të zhvillohet panairi.

REGJISTROHUNI FALAS KËTU

Fakte interesante rreth HULT Business School:

 • Mundësi studimi dhe diplomimi në 3 kampuse të ndryshme gjatë një programi 1-vjecar MBA.
 • Programe master 1-vjecare në qytetet më me ndikim në botë si: Boston, San Francisco, Londër, Dubai, New York dhe Shanghai.
 • Nëpërmjet një programi MBA ju do të përfitoni paga shumë më të larta dhe do të arrini ta kompesoni tarifën e studimit me vetëm 2 vite punë.
 • Do të merrni pjesë në klasat e disa prej udhëheqësve dhe profesorëve më të mirë të biznesit si: Hap Klopp (themeluesi i North Face, jep mësim në Hult), DSc. Henrik Totterman (jep mësim për sipërmarrje dhe menaxhim në Harvard dhe Hult), Dr. Mukul Kumar (diplomuar në MIT dhe doktoruar nga Princeton, jep mësim në Harvard dhe Hult), Dr. Tessa G. Misiszek (jep mësim në Harvard dhe Hult).
 • Me mbi 21,000 alumni në mbi 170 vende, ju do të jeni në gjendje të gjeni kontakte për t'ju ndihmuar pa marrë parasysh në cilën industri apo pjesë të botës jeni. Ekipi i korporatave i Hult mund t'ju ndihmojë gjithashtu të zhvilloni karrierën tuaj në nivele globale.
 • Paga mesatare e një të diplomuari MBA është 110,800 dollarë në vit.

Hult është njohur nga tre organet më prestigjioze ndërkombëtare për akreditimin e arsimit të biznesit: Shoqata për Avancimin e Shkollave të Biznesit Universitar (AACSB International), Shoqata MBA (AMBA) dhe EKUIS (Sistemi Evropian i Përmirësimit të Cilësisë). Hult është shkolla e parë dhe e vetme e biznesit në Shtetet e Bashkuara që ka arritur këtë akreditim të trefishtë, i cili mbahet nga vetëm një përqind e shkollave të biznesit në botë.

Masters Programs for the Real World

 • Mësoni rreth biznesit duke punuar dhe merrni kontrollin e edukimit tuaj me programet tona master të orientuara drejt karrierës që ju japin fleksibilitetin për të ardhmen tuaj.
 • Studioni në disa nga Shtetet më kryesore në botë: Boston, San Francisco, Londër, Dubai, New York dhe Shangai.

Programe 1-vjecare Master

Akredituar nga: AACSB, AMBA, EQUIS

Renditja:

• # 19 për programet Master në Menaxhim, Times Higher Education dhe Wall Street Journal (2018)

• # 23 për programet Master në Menaxhim, Financial times (2019)

• # 17 për programet Master në Menaxhim The Economist (2019)

• # 7 për lëvizjen ndërkombëtare, studime master në menaxhim, Financial Times (2018)

Data e fillimit: Janar, Shtator

Lloji i programit: me kohë të plotë

Kohëzgjatja e programit: 11 muaj (18 muaj për gradë të dyfishtë)

Vendet kryesore të kampusit: Boston, San Francisco, Londër, Dubai (në varësi të programit)

Vendndodhjet e rotacionit të kampusit global: Boston, San Francisco, Londër, Dubai, Shanghai, New York

Tarifa: 47,500 dollarë (një vit me kohë të plotë)

Bursat dhe ndihma financiare: deri në 30%

Statistikat e punësimit:

• 170% rritje në fitimet pas studimeve master

• 59,300 dollarë paga mesatare fillestare e maturantëve

• 95,400 dollarë paga mesatare 3 vjet pas diplomimit

• 7% e të diplomuarve në Hult fillojnë kompaninë e tyre

• 87% e të diplomuarve në Hult Masters janë të punësuar brenda 3 muajve nga diplomimi


Master në Biznes Ndërkombëtar

(në Boston, San Francisko, Londër dhe Dubai)

Bëhuni gati për të hyrë në një mjedis global biznesi që ndryshon me shpejtësi dhe jini gati me diplomat tona një vjeçare të Biznesit Ndërkombëtar (MIB) nga dita e parë. Filloni programin tuaj në janar ose shtator.

Master në Marketing Ndërkombëtar

(në Boston dhe Londër)

Programi një vjeçar në Marketing Ndërkombëtar (MIM) ju ofron aftësi strategjike dhe ekzekutive të marketingut të nevojshme për të dalë në pah në tregun global.

Master në Financë

(në Boston)

Fitoni aftësitë e nevojshme për të trajtuar botën komplekse të menaxhimit financiar të korporatave në një ekonomi globale të ndërlidhur me programin Master njëvjeçar të Hult në Financë (MFIN), një diplomë shumë e kërkuar për STEM.

Diplomë e Dyfishtë

(Fitoni dy diploma master Hult në vetëm 18 muaj studime të përshpejtuara)

 • Master në biznes ndërkombëtar
 • Master në marketing ndërkombëtar
 • Master në Financë
 • Master në Analizat e Biznesit
 • Master në Inovacion


MBA Programs for Today’s Reality

 • Zgjidhni formatin që ju përshtatet më shumë dhe mësoni të udhëhiqni në një mjedis kompleks ndërkombëtar biznesi.
 • Njihuni me programet MBA që ju sfidojnë në zgjidhjen e problemeve me të cilat përballet biznesi sot.

Programe 1-vjecare Global MBA

Akreditimi: AACSB, AMBA, EQUIS

Renditja:

• # 15 Renditja e përgjithshme, The Economist, Programe MBA me kohë të plotë (2021).

• # 17 Renditja e përgjithshme, Forbes, programet ndërkombëtare 1-vjecare MBA më të mira (2019).

• # 7 për rritjen e pagave, The Economist (2019)

Data e fillimit: Janar, Shtator

Lloji i programit: me kohë të plotë

Kohëzgjatja e programit: 12 muaj

Kampuset kryesore: Boston, San Francisco, London, Dubai (në varësi të programit)

Kampuset ku ofrohet shkëmbimi studentor: Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai, New York

Statistikat e punësimit:

• Periudha e shpagimit 2 vjet - vetëm pas 2 vitesh studenti mund të kthejë investimin

• 134% rritje e fitimeve pas studimeve master

• 93,300 dollarë paga mesatare fillestare e të diplomuarve në MBA tre muaj pas diplomimit

• 110,800 dollarë paga mesatare e të diplomuarve në MBA tre vjet pas diplomimit

• 7% e të diplomuarve në Hult fillojnë kompaninë e tyre

• 91% e të diplomuarve janë të punësuar brenda 3 muajve pas diplomimit

Dilpomë e dyfishtë: Fitoni diplomën tuaj MBA në vetëm një vit, me mundësinë e specializimit

dhe marrjen e një diplome të dytë në gjashtë muajt e ardhshëm të studimeve të

përshpejtuara.

Opsionet e diplomës së dysfishtë:

• Master në Analizat e Biznesit

• Master në Financë

• Master në marketing ndërkombëtar


Program 1-vjecar Global MBA

Me një diplomë unike globale MBA, ju do të studioni secilën temë përmes një lente globale, master që punoni në ekipe ndërkulturore dhe do të mësoni të udhëheqni në një mjedis të ndërlikuar të biznesit ndërkombëtar. Filloni programin tuaj në janar ose shtator.

Program Ekzekutiv Global MBA

Integroni arsimin tuaj në punë dhe jetë private, duke përshtatur ku, si dhe çfarë studioni me MBA Ekzekutiv Global shumë fleksibël të Hult. Filloni programin në janar, mars ose shtator.

Hybrid MBA

Merrni kontrollin e karrierës suaj dhe përfitoni përfitime si në kampus ashtu edhe përmes mësimit në internet me programin tonë hibrid me kohë të pjesshme MBA. Filloni në janar, mars ose shtator.

Live Online MBA

A po kërkoni një program MBA me kohë të pjesshme? Merrni pjesë në seanca të drejtpërdrejta gjatë fundjavës çdo muaj dhe fitoni një diplomë amerikane të klasit botëror nga shtëpia.


gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

360° Asistim i plotë nga konsulentët e Integral


Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Integral ofron Testin orientues të karrierës (MyUniChoices)

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.


Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Integral

Arsyet pse duhet ti besoni Integral Educational Programs:  

 • Ne kemi numrin më të lartë të studentëve të pranuar në universitetet për degët e biznesit
 • Ne i njohim shumë mirë universitetet e biznesit
 • Asistence gjatë gjithë procesit të aplikimit dhe pranimit
 • Vlerësimi me prioritet i aplikimit tuaj nga universitetet partnere me Integral
 • Eksperiencë 28 vjecare në fushën e arsimit ndërkombëtar


© 2021 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA