Konsulenti nr 1 per edukimin tuaj jashte vendit

News

22.07.2022

Si të shkruani një letër të suksesshme motivimi?

Zbuloni se cilat janë hapat e përgatitjes së një letre motivimi për pranim për studime jashtë vendit! Aplikimi në universitete jashtë vendit kalon në disa faza, duke filluar nga pyetjet e shumta për takimin e parë me një konsulent arsimor dhe duke përfunduar me pranimin e suksesshëm për studime jashtë vendit. Për shumë prej studentëve[...] Lexo me shume
19.07.2022

ONCAMPUS - Pranim i garantuar në Universitetet më të mira

ONCAMPUS - Pranim i garantuar në Universitete jashtë vendit ONCAMPUS – Education Group ofron mundësinë e garantuar për studime jashtë vendit duke ndjekur programe bachelor apo master në disa nga universitetet më të mira jashtë vendit. ONCAMPUS ofron një partneritet midis shumë universiteteve lider në botë dhe Cambridge Education Group. Qendrat e ONCAMPUS ndodhen në[...] Lexo me shume
19.07.2022

Çfarë duhet të studioni pas shkollës së mesme?

Orientimi profesional dhe testet e karrierës Janë tepër të rëndësishëm kur bëhet fjala për studime jashtë vendit pasi ndihmojnë studentët të zgjedhin universitetet më të mira dhe programin e studimit i cili i përshtatet më shumë. Përfundimi i shkollës së mesme lidhet me shumë momente emocionale dhe të gëzueshme, por gjithashtu shoqërohet me pasiguri tek[...] Lexo me shume
14.07.2022

Bursa studimi jashtë vendit deri në 10,000 GBP

Oxford International Pathway Colleges në Londër dhe Oxford tani po ofrojnë bursa studimi jashtë vendit deri në 10,000 £ për studentët nga Shqipëria që dëshirojnë të ndjekin studimet jashtë vendit duke filluar programin përgatitor një vjecar International Foundation Diploma këtë shtator. Si rezultat, tarifa totale është vetëm 4,995 £! Kampusi në Londër (i vendosur në Greenwich)[...] Lexo me shume

Shkarko falas katalogun!

Shkarko tani