Rregjistrimet e para perfitojne 5% ulje | Integral

Rregjistrimet e para perfitojne 5% ulje

10.08.2017

Në Integral kanë filluar rregjistrimet për kampet verore për verën që po vjen.
Dhe këtë vit Integral vjen përsëri me një ulje për rregjistrimet e para “early bird discount” me 5% nga vlerat e shënuara në katalogun e ri për kampet verore Shkurt 2015.
Oferta është e vlefshme deri në 10 Prill 2015 dhe pagesa duhet mbyllur brenda 15 Maj 2015.

Nëse planifikoni për të dërguar fëmijën tuaj në një kamp veror kjo ulje është një mundësi e mirë për ti shtuar dicka tjetër udhëtimit të fëmijës suaj.

Për më shumë informacione mund të kontaktoni zyrën tonë.