Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

07.12.2017

Nisni tani aplikimin tuaj në universitet në Britaninë e Madhe dhe përfitoni nga ofertat për aplikimet e hershme!

Nisni tani aplikimin tuaj në universitet në Britaninë e Madhe dhe përfitoni nga ofertat për aplikimet e hershme! Filluan aplikimet për universitetet në Britaninë e Madhe .  Për të gjithë ata studentë të cilët dëshirojnë të studiojnë në universitetet më të mira dhe të përfitojnë nga ofertat e aplikimeve të hershme, ky është momenti i[...] Read more
04.12.2017

Ditë takimesh me përfaqësues të Swiss Education Group

  “Keni dëshirë të studioni në Zvicër? Integral Albania ju jep mundësinë për tu takuar me përfaqësues të një prej grupeve më të mira të arsimit në Zvicër, Swiss Education Group,  ditën e premte dt. 08 Dhjetor ora 12:00-14:00. Ftojmë të gjithë studentët që dëshirojnë të studiojnë për Business & Hospitality por edhe në degë[...] Read more
08.11.2017

Udhëtoni me Integral në "AUBG Open House" në 18 Nëntor !

  “AUBG Open House ” Event - 18 Nentor - Bullgari Integral organizon udhëtimin në Bullgari për të gjithë aplikantët për eventin e “ AUBG Open House” në 18 Nëntor 2017, duke iu ofruar një paketë me çmim preferencial. Paketa përfshin: o   Transportin o   Akomodimin për një natë o   Vizitë në Blagoevgrad duke përfshirë vendet kryesore me interes për[...] Read more
10.08.2017

Përse duhet të zgjidhni Universitetin Coventry !

Universiteti Coventry është një vend fantastik për të studiuar. Ai renditet i 12-ti ndër Universitetet e Britanisë së Madhe dhe krenohet me cilësinë e lartë të mësimdhënies, kushteve të shkëlqyera, lidhjeve me industritë dhe fokusit të lartë në punësim. Gjithashtu u mundëson studentëve dhënien e një eksperience të shkëlqyer duke i ndihmuar ata që të[...] Read more