Call us
00355 422 52 065

Integral Programe Edukimi

Në 25 vite Integral Programe Edukimi ka provuar të jetë një ndër kompanitë më profesionale në fushën e edukimit dhe shkëmbimeve kulturore jashtë vendit. Konsultentët tanë të kualifikuar janë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo kërkesë rreth programeve të shkollave dhe universiteteve, me zgjedhjen e duhur të fushës së studimit, kryerjen e proçedurës së plotë të aplikimit dhe organizimin e udhëtimit.

News

08.11.2017

Udhëtoni me Integral në "AUBG Open House" në 18 Nëntor !

  “AUBG Open House ” Event - 18 Nentor - Bullgari Integral organizon udhëtimin në Bullgari për të gjithë aplikantët për eventin e “ AUBG Open House” në 18 Nëntor 2017, duke iu ofruar një paketë me çmim preferencial. Paketa përfshin: o   Transportin o   Akomodimin për një natë o   Vizitë në Blagoevgrad duke përfshirë vendet kryesore me interes për[...] Read more
10.08.2017

Përse duhet të zgjidhni Universitetin Coventry !

Universiteti Coventry është një vend fantastik për të studiuar. Ai renditet i 12-ti ndër Universitetet e Britanisë së Madhe dhe krenohet me cilësinë e lartë të mësimdhënies, kushteve të shkëlqyera, lidhjeve me industritë dhe fokusit të lartë në punësim. Gjithashtu u mundëson studentëve dhënien e një eksperience të shkëlqyer duke i ndihmuar ata që të[...] Read more
10.08.2017

Mundësia e fundit për aplikime në shkolla të mesme dhe kampe verore jashtë Shqipërisë!

Takim me përfaqësues të zyrës së Integralit. Të martën, më datë 18.07.2017, ju mirëpresim në zyrën tonë, nga ora 9:00 deri në orën 18:00. Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin e programeve dhe ofertave, dhënies së konsulencës dhe mundësi për takime direkte dhe aplikime për vendet e fundit ende të lira! Ju ftojmë të[...] Read more
10.08.2017

Ofertat e fundit nga The Language Gallery!!!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat e fundit nga The Language Gallery deri në fund të shtatorit! The Language Gallery ofron ulje çmimi për kurset e gjuhëve në Angli, Irlandë dhe Gjermani. 40% zbritje për regjistrime në kurset e gjuhëve në Angli. 30% zbritje për regjistrime në kurset e gjuhëve në Irlandë. 20% zbritje për regjistrime në kurset e gjuhëve në Gjermani. Kurset që ofrohen:[...] Read more

Download free programme catalogue!

Get it now